Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

TV laidoje apsilankęs Dovydas Laukys išsidavė apie įvykusias vestuves: „Man patinka gražios moterys“

Vos prieš porą mėnesių apie planuojamas vestuves gerbėjus suintrigavę Dovydas Laukys ir atlikėja Monika Marija Paulauskaitė visuomenei situacijos nekomentavo. Tačiau 2TV laidoje „Duok paskambint“ nusifilmavęs Dovydas, atidavęs savo mobilųjį į vedėjo Timūro rankas, išsidavė ne vieną kartą.
Monika Marija ir Dovydas Laukys
Monika Marija ir Dovydas Laukys / 15min nuotr.

Atvykęs į laidos filmavimą, Dovydas prisipažino, kad nebuvo matęs nė vienos laidos. Tad, jei būtų žinojęs jos formatą, būtų pasiruošęs ir panaikinęs mobiliajame tam tikrus dalykus, rašoma televizijos pranešime spaudai.

Tik prasidėjus pirmajai apžiūrai, Timūras parodė, kokios merginos nuotrauka ant Dovydo mobiliojo telefono viršelio bei šmaikščiai patraukė per dantį dėl auksinio vestuvinio žiedo ant rankos.

„Man patinka gražios moterys. Taip pat, kaip šokiuose vedu ant parketo, man patinka ir vesti“, – juokavo D.Laukys.

2TV stopkadras/Dovydas Laukys
2TV stopkadras/Dovydas Laukys

Nors laidoje dalyviai turi skambinti ne vienam savo pažįstamam ar telefone esančiam kontaktui, apie kurį neretai nieko neatsimena, tačiau kartais dalyviai turi išsisaugoję ir labai svarbių bei rimtų žmonių numerius. Šį kartą, paskutinėje užduotyje, D.Laukys ryžosi skambinti kunigui, vyriausiajam policijos kapelionui Algirdui Toliatui.

„Laba diena, Algirdai, aš labai viršijau greitį ir gavau baudą, tačiau norėčiau, kad ją prisiimtų mano draugas, nes bijau atsakomybės“, – pokalbį su A.Toliatu pradėjo D.Laukys.

Kokio atsakymo jis sulauks, bus galima sužinoti laidoje. Taip pat vienoje iš laidos „Duok paskambinti“ užduočių Timūras ragino Dovydą paskambinti žmonai ir, žinoma, jis sutiko. Tik kieno numeris buvo surinktas? Sužinoti bus galima trečiadienio vakarą, 22 val., per 2TV.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas