Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

TV laidų pristatyme pasiektas įdomus rekordas: žvaigždės mėgavosi danguje iškeptu maistu

Pirmadienio vakarą netoli Kauno esančiame Pociūnų aerodrome įvyko neeilinis renginys, sukvietęs gausų būrį garsenybių. Čia vyko prodiuserių kompanijų „All Screens“ ir „Videometra“ kuriamų projektų – komiško TV3 serialo „Bruto ir Neto 3“ bei kulinarinės laidos „Virtuvės istorijos“ – naujųjų sezonų pristatymai.
Vaida Skaisgirė, Vaidas Baumila, Gabrielė Rutkauskienė-Vasha ir Ronaldas Rutkauskas su dukra, Gerda Žemaitė, Joringis Šatas
Vaida Skaisgirė, Vaidas Baumila, Gabrielė Rutkauskienė-Vasha ir Ronaldas Rutkauskas su dukra, Gerda Žemaitė, Joringis Šatas / Tomasfoto.lt nuotr.

Renginio svečiai mėgavosi išskirtiniu reginiu ir tapo įspūdingo rekordo liudininkais – jų akivaizdoje daugiau nei 2 kilometrų aukštyje pakilusiame oro balione ant griliaus buvo kepamos neeilinės vaišės, kurias tiesiai iš dangaus svečiams pristatė parašiutininkai.

Tomasfoto.lt nuotr./Televizinis vakarėlis Pociūnų aerodrome
Tomasfoto.lt nuotr./Televizinis vakarėlis Pociūnų aerodrome

Į eterį sugrįžtantys projektai „Bruto ir Neto 3“ ir „Virtuvės istorijos“ – atsinaujinę bei dar įdomesni. Todėl kartu su savo partnerių „Proflame Expert“ ir Griliai.lt kulinarijos virtuozais Vaidotu Rutkausku ir Mindaugu Kalvaičiu projektų kūrėjai nusprendė surengti neeilinį gero maisto šou – kulinarines varžytuves rekordiniame aukštyje.

Šeštą sezoną skaičiuojanti laida „Virtuvės istorijos“ į eterį grįžta gerokai atsinaujinusi. Nuo šiol joje vyks azartiškos ir nuotaikingos žinomų šalies šeimų kovos. Laidos studijoje pagrindinio laidos herojaus šeimos nariai rungsis vienas su kitu ir padedami šefės Ilonos Juciūtės ruoš skaniausius patiekalus, o galiausiai atvykęs laidos herojus turės ne tik išrinkti skanesnį patiekalą, bet ir atspėti jį pagaminusį kulinarą.

Tuo tarpu rugsėjo 4 dieną vėl startuosiantis nuotaikingas serialas „Bruto ir Neto 3“ žiūrovus vėl nukels į įprastą lietuvišką kaimą, kuriame dėsis dar neįprastesni dalykai nei pirmuosiuose sezonuose. Keršto vedinas aktoriaus Vaidoto Martinaičio vaidinamas Pranas mintimis grįš į laikus, kai apsigyveno arabų kraštuose.

Tomasfoto.lt nuotr./Televizinis vakarėlis Pociūnų aerodrome
Tomasfoto.lt nuotr./Televizinis vakarėlis Pociūnų aerodrome
Tomasfoto.lt nuotr./Televizinis vakarėlis Pociūnų aerodrome
Tomasfoto.lt nuotr./Televizinis vakarėlis Pociūnų aerodrome

Būdamas šiltuose kraštuose Pranas išmoko maisto gaminimo paslapčių, kurių vedinas nuspręs Gaisrių kaime atidaryti restoraną, susilauksiantį neregėto populiarumo. Tačiau pagrindinis Prano tikslas bus pasipriešinti konkurentams – naują restoraną atidariusiai hipsterių porai, kurių vaidmenis atliks aktoriai Karina Stungytė ir Eimutis Kvoščiauskas. Žinoma, į įvykių sūkurį kaip visuomet netikėtai įsisuks ir nutrūktgalviai draugai Bruto ir Neto.

„Šį sezoną tiek „Virtuvės istorijos“, tiek „Bruto ir Neto 3“ bus orientuoti į kulinarines kovas, tad sumaniau šių projektų pristatymus sujungti į vieną. O tuomet, kaip tyčia, netikėčiausių idėjų kupini partneriai „Proflame Expert“ ir „Griliai.lt“ papasakojo apie savo idėją pasiekti neįprasto rekordo. Ilgai nelaukę nusprendėme surengti tokį šou, kokio Lietuvoje dar nebuvo“, – pasakojo projektų prodiuserė Vaida Skaisgirė.

Tomasfoto.lt nuotr./Televizinis vakarėlis Pociūnų aerodrome
Tomasfoto.lt nuotr./Televizinis vakarėlis Pociūnų aerodrome

Laukdami rekordinių vaišių renginio svečiai mėgavosi neeiliniu reginiu – jie išvydo įspūdingą Kauno skraidūnų klubo parodomąjį skrydį, norintieji net galėjo paskraidyti motoskraidyklėmis, stebėjo „MadPilots“ klubo parasparnių šou. Dėl kulinarinės pergalės kovėsi dvi komandos – Vaidoto Martinaičio įkūnijamas Pranas ir aktorės Astos Baukutės vaidinama Janė susirungė su seriale judviejų konkurentus restoranų versle hipsterius vaidinančiais K.Stungyte ir E.Kvoščiausku.

Renginyje vyko tikros burgerių kovos. Burgerius su jautiena A.Baukutė, V.Martinaitis, „Virtuvės istorijų“ šefė Ilona Juciūtė bei griliaus virtuozas Mindaugas Kalvaitis kepsninėje grilino ne virtuvėje, o į daugiau nei 2 kilometrų aukštį pakilusiame oro balione.

Tokiame aukštyje Lietuvoje dar niekas nėra gaminęs maisto. Jų priešininkai – seriale hipsterius įkūnijantys aktoriai – vaišes gamino kiek žemiškiau – aerodrome įkurtoje jaukioje virtuvėje kartu su Vaidotu Rutkausku jie paruošė alternatyvą nevalgantiems mėsos – vegetariškus bio mėsainius su žaliąja spelta.

Tomasfoto.lt nuotr./Televizinis vakarėlis Pociūnų aerodrome
Tomasfoto.lt nuotr./Televizinis vakarėlis Pociūnų aerodrome

„Žmonės dažnai mano, kad grilinti galima tik šiltuoju metu laiku. Iš tiesų, ruošti maistą ant griliaus galima ištisus metus ir apskritai kone bet kokiom sąlygom. Šio rekordu metu, kaip tik tą ir įrodėm. Net neabejoju, jog tai nepaskutinė mūsų beprotiška avantiūra kartu su šių TV projektų kūrėjais. Įžiebkime ugnį drauge!“, – sakė griliaus ekspertas V.Rutkauskas.

Tačiau tai nebuvo vienintelis rekordas, mat dar šiltą maistą per rekordines porą minučių tiesiai iš dangaus pristatė nusileidę parašiutininkai. Nuspręsti, kurios komandos patiekalais pagaminti skaniau turėjo pagrindiniai „Bruto ir Neto“ aktoriai Šarūnas Banevičius ir Jonas Gricius. Jų verdiktą žiūrovai išvys rugsėjo 9 dieną laidoje „Virtuvės istorijos“.

Stebėti išskirtinio reginio susirinko gausus būrys garsenybių. Renginyje buvo galima išvysti aktorius Šarūną Banevičių, Joną Gricių, Vaidą Baumilą, taip pat Gabrielę Rutkauskienę-Vashą ir Ronaldą Rutkauską su dukrele, Elvyrą Monginienę, Gerdą Žemaitę, Joringį Šatą, Vaidą Skaisgirę, Gediminą Juodeiką ir kitas garsenybes.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„ID Vilnius“ – Vilniaus miesto technologijų kompetencijų centro link
Reklama
Šviežia ir kokybiška mėsa: kaip „Lidl“ užtikrina jos šviežumą?
Reklama
Kaip efektyviai atsikratyti drėgmės namuose ir neleisti jai sugrįžti?
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais