Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Ugnė Siparė parduoda savo vestuvinę suknelę: „Esu tikra, kad ji pasitarnaus dar kartą“

Praėjusių metų rugpjūtį prie altoriaus žengusi televizijos laidų vedėja Ugnė Siparė nusprendė – atėjo laikas atsisveikinti su savo vestuvine suknele. Ir nors prietarai sako, kad suknelės nevalia perleisti kitai merginai, Ugnė jų nesibaimina, priešingai – labai džiaugtųsi, jei ja pasipuoštų kita nuotaka.
Ugnės Galadauskaitės ir Mariaus Sipario vestuvių akimirka
Ugnės Galadauskaitės ir Mariaus Sipario vestuvių akimirka / Luko Balandžio / 15min nuotr.

Rugpjūčio 24 dieną Šv. Jonų bažnyčioje vestuvinius žiedus sumainė LRT televizijos laidų vedėja Ugnė Galadauskaitė ir televizijos prodiuseris Marius Siparis. Šią dieną žinoma moteris puošėsi Monikos Kazakevičiūtės-Kriščiūnienės mados namų „Más 924“ kurta suknele.

Vis dėlto praėjus pusei metų po vestuvių Ugnė pranešė nusprendusi atsisveikinti su žeme siekiančia, išskirtinio dizainerio vestuvine suknia.

„Merginos! Nusprendžiau, kad atėjo metas šią gražuolę kažkam perleisti... Jei esi XS ir ruošiesi tekėti – suknelė su nuometu gali būti tavo!“, – socialiniame tinkle paskelbė Ugnė.

15min susisiekus su televizijos laidų vedėja, ji teigė, kad vis dar jaučia suknelei šiokius tokius sentimentus, tačiau su ja atsisveikinti yra kur kas lengviau, nei žiūrėti į spintą ir joje matyti nedėvimą drabužį.

„Man atrodo, ji verta tęsti savo gyvenimą. Jau ir anksčiau žinojau, kad nelaikysiu jos, kad parodyčiau anūkams, ateities kartoms. Į ją įdėta labai daug meilės ir darbo, todėl esu tikra, kad pasitarnaus dar kartą“, – šypsojosi U.Siparė.

Ugnė prisipažino, kad jokių minčių perduoti suknelę dukrai ar marčiai taip pat neturėjusi. Kaip juokėsi žinoma televizijos laidų vedėja, ji tikrai neprietaringa.

Luko Balandžio / 15min nuotr./ Ugnės Galadauskaitės ir Mariaus Sipario vestuvių akimirka
Luko Balandžio / 15min nuotr./ Ugnės Galadauskaitės ir Mariaus Sipario vestuvių akimirka
Luko Balandžio / 15min nuotr./Ugnės Galadauskaitės ir Mariaus Sipario vestuvių akimirka
Luko Balandžio / 15min nuotr./Ugnės Galadauskaitės ir Mariaus Sipario vestuvių akimirka

„Jei gimtų sūnus, nebus kam perduoti, o marčiai irgi neduosi (juokiasi). Per daug metų daug kas gali ir pasikeisti. O dabar suknelė yra stilinga, madinga, pakankamai nauja. Puikiai prisimenu, kaip pati prieš metus ieškojau suknelės ir nuomos punktuose, ir pas dizainerius, žinau, koks tai ilgas ir sudėtingas procesas. Kai žinai, kad suknelė tikrai pasiūta tau ir vieną kartą dėvėta, o ne 150-imt, vestuvių dieną jautiesi visiškai kitaip“, – įsitikinusi U.Siparė.

Paklausta, kiek yra įkainotas šis jos vestuvinis turtas, Ugnė prisipažino bandysianti surasti kompromisą su mergina, kuriai šis M.Kazakevičiūtės-Kriščiūnienės kūrinys patiktų.

Ugnės ir Mariaus Siparių vestuvių akimirkos – galerijoje:

15min primena, kad rugpjūčio 24-ą į Šv.Jonų bažnyčią skubėjo artimiausi Ugnės ir Mariaus draugai. Ceremonijos metu pora apsikeitė balto aukso žiedais, kuriuos įsigijo „Fashion Gold“ juvelyrikos namuose. Ugnės vestuvinį žiedą papuošė deimantinė juostelė.

Po ceremonijos bažnyčioje Ugnė su Mariumi vyko švęsti į Šventaragio sodą, kuriame susirinko apie 50 artimiausių poros bičiulių. Šventinę nuotaiką kūrė ir dekoru pasirūpino stilistas Mantas Petruškevičius.

Tiesa, judviejų namuose vis dažniau pasigirsta kalbų ir apie šeimos pagausėjimą: „Abu norėtume dviejų vaikų. Bet, žinoma, žmogus planuoja, o Dievas juokiasi, tai išeis, kaip išeis. Pažiūrėsime, kiek liks sveikatos po pirmo...“ – atvirai apie šeimos kūrimo planus yra kalbėjęs ir M.Siparis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas