Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ugnės ir Mariaus Siparių fotosesija bei mįslingas įrašas suklaidino sekėjus: sveikinimai pylėsi be reikalo

Televizijos laidų vedėja Ugnė Siparė su vyru Mariumi Sipariu artimiausius bičiulius nustebino pasidalinta mįslinga fotosesija – atrodė, kad nuotraukose žinoma moteris laukiasi. Socialiniuose tinkluose patalpintos nuotraukos netrukus sulaukė gausių sveikinimų, tačiau 15min susisiekus su moterimi, ši juokėsi, kad viskas kur kas paprasčiau.
Marius ir Ugnė Sipariai
Marius ir Ugnė Sipariai / Tatifrankphoto nuotr.

Šurmulys dėl Ugnės Siparės nėštumo kilo moteriai įkėlus jos ir Mariaus Sipario romantišką fotosesiją socialiniame tinkle „Instagram“.

Prieš saulėlydį laukuose nusifotografavusi pora akimirksniu sulaukė ne tik gausių pagyrų, bet ir palinkėjimų. Dar daugiau žibalo į ugnį įpylė ir prierašas, kuriame laidų vedėja pokštavo „net užsimerkusi besimėgaujanti sveikinimais“ .

Visgi 15min susisiekus su televizijos laidų vedėja, ji nuramino, kad tai tebuvo smagus pokštas. „Tai yra fake news, jei žinotume, tikrai pasidalintume“, – juokėsi U.Siparė.

Vis dėlto nuraminusi sekėjus, kad kol kas spėlioti vaikelio lyties nereikėtų, Ugnė sako, kad šios fotosesijos idėja buvo ne pranešti naujieną, o tiesiog įamžinti būtent gražią akimirką.

Susipažinusi su dviem fotografais, laidų vedėja sako greitai sutikusi idėjai nusifotografuoti ypatingoje aplinkoje, be didesnių kompromisų avantiūrai pasirašė ir sutuoktinis. Kaip ir daugeliui, karantino laikotarpis atnešė įvairių patirčių, o šiai porai tai buvo dar vienas išbandymas, parodęs, kiek daug jiedu gali kartu.

15min primena, kad 2017 metais pirmą kartą viešumoje pasirodę Ugnė su Mariumi sulaukė daug žiniasklaidos dėmesio, tačiau tą kartą įsimylėjėliai apie savo santykius nieko nekomentavo, tik romantiškai vaikštinėjo susikibę už rankų. Visgi artimos draugystės detales slėpusi pora vėliau 15min papasakojo, kas buvo jų santykių kaltininkas ir kaip klostėsi judviejų bendras gyvenimo kelias.

„Iš pradžių buvo toks momentas, kai vengdavau kartu su Mariumi eiti į renginius. Man atrodė, kad baisu pasakyti, kad čia mano draugas – juk buvo tik pirmi santykių mėnesiai, dar nežinojau, kaip viskas bus. Na, o dabar, kai viskas tapo labai tikra, atrodo, kad jau galime pasidalinti su visais“, – yra pasakojusi laidų vedėja.

Galiausiai praeitų metų vasarą U.Galadauskaitė ir M.Siparis Šv. Jonų bažnyčioje sumainė vestuvinius žiedus. Pirmieji simpatijos ženklai pasireiškė darbe, prieš trejus metus vakarėlyje užsimezgusi draugystė ir meilę vainikavusios sužadėtuvės Tailande.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas