Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ugnius Kiguolis apie santykius su paaugliu sūnumi: „Stengiuosi diegti teisingas vertybes“

Ne vieną sėkmingą projektą sukūręs verslininkas Ugnius Kiguolis – spalvinga asmenybė. Savo drąsios nuomonės apie skiepus ar kitas aktualias temas internete nebijantis reikšti vyras neretai susilaukia ir kritikos, tačiau niekuomet savo požiūrio nekeitė. Ugnius pabilo ir apie tėvystės rūpesčius, sūnaus auklėjimo metodus bei paauglystę.
Ugnius Kiguolis laidoje „Virtuvės istorijos“
Ugnius Kiguolis laidoje „Virtuvės istorijos“ / Tv3 nuotr.

Triukšmingą ir skandalingą gyvenimą kažkada gyvenęs Ugnius, šiandien yra dingęs iš vakarėlių ir kitų naktinių renginių. Visiškai pakeitęs savo gyvenimo būdą, verslininkas aktyviai sportuoja, rūpinasi savo sveikata ir net atsisakė mėsos.

„Lietuvoje dar mažai veganiškų produktų, tačiau keliaujant ir ragaujant, netgi mėsą valgantys draugai sako, kad kartais skirtumo skonyje neberanda. Tai manau, nustebs didelis dalis žmonių, kad patiekalo skonis gali būti toks pats ir be mėsos“, – TV3 laidoje „Virtuvės istorijos“ pasakojo Ugnius.

Tv3 nuotr./Ugnius Kiguolis laidoje „Virtuvės istorijos“
Tv3 nuotr./Ugnius Kiguolis laidoje „Virtuvės istorijos“

Žinomas vyras teigė, jog teisingas gyvenimo vertybes kaip įmanydamas stengiasi įdiegti ir savo trylikamečiui sūnui Matui Pijui.

„Aš tai esu blogas tėtis, reikia – priverčiu sūnų ateiti į filmavimus, daryt valgyti, ko jis visai galbūt nenori. Bet jei rimtai, tai jam yra puikios pamokos – išmokti šnekėti prieš kameras, nebijoti reikšti savo nuomonę. Sūnui artėja to jaunatviško maksimalizmo laikai, kada gali prasidėti paauglystės problemos, atsikalbinėjimai, neklausymai. Viskam jau esu pasiruošęs ir tik laukiu, kada čia prasidės“, – laidoje juokavo Ugnius.

Be įdomių pokalbių laidoje ir azartiška svečių dvikova. Kuris patiekalas gardesnis, nusprendė Ugniaus brolis, Mato dėdė Linas. Kaip sutaria broliai Kiguoliai?

„Šiuo metu sutariame tikrai gerai. Buvo visokių periodų, kuomet buvome vaikai, mažai kalbėdavome ir bendraudavome, nes ne visi vyresnieji broliai linkę draugauti su mažaisiais, bet dabar tikrai randam bendrą kalbą“, – pasakojo Linas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas