Triukšmingą ir skandalingą gyvenimą kažkada gyvenęs Ugnius, šiandien yra dingęs iš vakarėlių ir kitų naktinių renginių. Visiškai pakeitęs savo gyvenimo būdą, verslininkas aktyviai sportuoja, rūpinasi savo sveikata ir net atsisakė mėsos.
„Lietuvoje dar mažai veganiškų produktų, tačiau keliaujant ir ragaujant, netgi mėsą valgantys draugai sako, kad kartais skirtumo skonyje neberanda. Tai manau, nustebs didelis dalis žmonių, kad patiekalo skonis gali būti toks pats ir be mėsos“, – TV3 laidoje „Virtuvės istorijos“ pasakojo Ugnius.
Žinomas vyras teigė, jog teisingas gyvenimo vertybes kaip įmanydamas stengiasi įdiegti ir savo trylikamečiui sūnui Matui Pijui.
„Aš tai esu blogas tėtis, reikia – priverčiu sūnų ateiti į filmavimus, daryt valgyti, ko jis visai galbūt nenori. Bet jei rimtai, tai jam yra puikios pamokos – išmokti šnekėti prieš kameras, nebijoti reikšti savo nuomonę. Sūnui artėja to jaunatviško maksimalizmo laikai, kada gali prasidėti paauglystės problemos, atsikalbinėjimai, neklausymai. Viskam jau esu pasiruošęs ir tik laukiu, kada čia prasidės“, – laidoje juokavo Ugnius.
Be įdomių pokalbių laidoje ir azartiška svečių dvikova. Kuris patiekalas gardesnis, nusprendė Ugniaus brolis, Mato dėdė Linas. Kaip sutaria broliai Kiguoliai?
„Šiuo metu sutariame tikrai gerai. Buvo visokių periodų, kuomet buvome vaikai, mažai kalbėdavome ir bendraudavome, nes ne visi vyresnieji broliai linkę draugauti su mažaisiais, bet dabar tikrai randam bendrą kalbą“, – pasakojo Linas.