Ir vasarą naujienų netrūksta. Prenumerata vos nuo 0,50 Eur/mėn!
Išbandyti

Ūkininkai pasirinko: paaiškėjo, kurie kandidatai į jų širdis paliko realybės šou

Antradienį visiems projekte „Ūkininkai ieško meilės“ dalyvaujantiems ūkininkams teko priimti lemtingus sprendimus. Dvi Zitos, Algirdas ir Mantas nusprendė, su kuriais dalyviais nori savo pažintį pratęsti, o kurių nei savo gyvenime, nei ūkyje visgi nemato. Likusiųjų laukia tikras malonumas – pirmieji, jau kur kas ilgesni pasimatymai su kandidatais į savo širdį.
Projekto „Ūkininkai ieško meilės“ dalyviai
Projekto „Ūkininkai ieško meilės“ dalyviai / D.Kudriavcev nuotr.
Temos: 2 Pažintys Santykiai

Jaunesnioji ūkininkė Zita pasirinko du kandidatus – Aleną ir Darjušą. Tuo tarpu Ernestui teko išvykti namo. Mantas atsisveikino su Ema, o Anželiką ir Indrę pakvietė į ilgesnius pasimatymus. Vyresnioji ūkininkė Zita kol kas bando pažinti abu vyrus – jos ūkyje liko tiek Tadas, tiek Vilius.

TV3 nuotr./„Ūkininkai ieško meilės“ dalyvaujanti ūkininkė Zita vyresnioji
TV3 nuotr./„Ūkininkai ieško meilės“ dalyvaujanti ūkininkė Zita vyresnioji

Tuo tarpu daugiausiai aistrų, kaip įprasta, buvo Algirdo ūkyje. „Nuo vakar dienos aš turėjau paslaptį, kuri man labai spaudė širdį. Tačiau manau, kad dabar atėjo momentas tai pasakyti, nes negaliu eiti toliau tos paslapties neatskleidusi. Aš čia tik dėl pinigų“, – pasimatymo metu ūkininkui rėžė Živilė.

Ir nors Algirdas teigė, kad tai – nieko blogo, nes stipriausios santuokos būna paremtos pinigais, atėjus lemiamam momentui, jis visgi atsisveikino tiek su Živile, tiek su Rima. Tuo tarpu jo ūkyje likusias Vaidą ir Rasą vyras pakvietė į pasimatymus.

Jų metu netrūko ir intymumo… Abi moterys kaip įmanydamos bandė sužavėti Algirdą. Vaida pripažino, kad Algirdu susižavėjo jau nuo pirmų minučių, o tai, kad ūkininkas yra vyresnis, jai yra nė motais. „Labai nenoriu, kad įvyktų jo susitikimas su Rasa, tačiau mano rankos čia yra surištos“, – neslėpė ji.

TV3 stopkadras/„Ūkininkai ieško meilės“ dalyvis ūkininkas Algirdas
TV3 stopkadras/„Ūkininkai ieško meilės“ dalyvis ūkininkas Algirdas

Daugiau laiko su Viliumi praleido ir vyresnioji Zita. Nepaisant to, kad vyras atsidurė nepatogioje situacijoje ir atėjus laikui mokėti už desertus pripažino palikęs piniginę namie, Zitos tai iš pusiausvyros neišmušė. Priešingai – moteris atskleidė, kad šio pasimatymo metu ji netgi jautė malonų virpuliuką!

Su kiekvienu kandidatu į savo širdį susitiko ir jaunesnioji ūkininkė Zita. Tiesa, nors abu vyrai, anot jos, turi tiek pliusų, tiek minusų, pro jos akis nepraslys tai, kad vienas iš jų bando apsimetinėti. Kaip tai įvertins Zita.

Dmitrij Kudriavcev/Fotodiena nuotr./„Ūkininkai ieško meilės“ dalyvė Zita jaunesnioji
Dmitrij Kudriavcev/Fotodiena nuotr./„Ūkininkai ieško meilės“ dalyvė Zita jaunesnioji

O štai labiausiai nustebino ūkininkas Mantas. Jei kiti ūkininkai savo kandidatus pakvietė į romantiškus pasimatymus, jis Indrei ir vėl siūlė pasidarbuoti... Kaip į tai reagavo mergina?

„Ūkininkai ieško meilės“ – šiandien, 19.30 val. per TV3.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Liepos 3 d. šeimos su vaikais PLC „Mega“ pramogaus nemokamai
Reklama
Naujos programėlės „Joiner App“ vartotojai atskleidė, kaip pasikeitė jų gyvenimai
Reklama
Šekspyriška vasara Pakruojo dvare: spektakliai, kvapą gniaužiantys triukai ir įspūdingos gėlių kompozicijos
Užsisakykite
15min naujienlaiškius