Geras turinys neatostogauja. Prenumerata vos nuo 0,50 Eur/mėn!
Išbandyti

Ūkininkas Algirdas iš savo išrinktosios Vaidos sulaukė ultimatumo: „Tarp dviejų liepsnų nestovėsiu“

Vasaros realybės šou „Ūkininkai ieško meilės“ artėja prie pabaigos. Keturi ūkininkai jau pasirinko tuos, su kuriais jiems bendrauti mieliausia, tačiau ar visos poros nuspręs savo bendravimą pratęsti ir po projekto?
Vaida ir Algirdas
Vaida ir Algirdas / TV3 nuotr.

Ūkininkas Algirdas ir jo simpatija Vaida neslėps, kad jų bendravime atsiranda ne tik vis daugiau žodžio „mes“, bet ir pokalbių apie bendrą gyvenimą ar net vaikus. „Aš noriu turėti savo vaikų. Aš noriu būti tėvas, nes man vaikas yra džiaugsmas. Jei mūsų santykiai susiklijuotų, norėčiau ir ne vieno vaiko“, – sakė vyras.

Ūkininkas Vaidai davė ir kitą netikėtą pažadą. „Galiu tai pažadėti prie visų, net pasirašyti prie liudininkų!“ – užtikrintai sakė jis.

TV3 nuotr./Algirdas ir Vaida
TV3 nuotr./Algirdas ir Vaida

Vis dėlto tam, kad tolimesnis poros bendravimas tęstųsi, Vaida turėjo dar vieną sąlygą. „Algirdai, norėčiau, kad artimiausiu laiku tu būtinai pažiūrėtum, ar tau išeitų pokalbis su mano mama. Nes, jeigu mano mama prieštaraus, aš tarp dviejų liepsnų nestovėsiu ir savo nervų nekankinsiu“, – sakė ji, o ką į tai atsakė Algirdas?

Vaidos noras – savaime suprantamas. Dar praėjusią savaitę moteris savo išrinktajam išdavė, kad jos mama su juo susipažint bent jau kol kas nenori. „Pamačiusi šio projekto dalį, mano mama paklausė, kur aš kišu galvą? Ji sakė: „Juk matei, kad jis turėjo tris moteris. Negi tu būsi ketvirta?“ – tąkart pasakojo Vaida.

Savo ruožtu ūkininkas neslėpė, kad visas projektas jam tapo tikra staigmena. O ypač dėl to, kad čia atsitiko tai, apie ką jis nė nebūtų drįsęs pasvajoti. „Aš kardinaliai pakeičiau savo nuomonę – įvyko tai, ko aš nesitikėjau“, – neslėpė jis.

Tuo tarpu jaunesnioji ūkininkė Zita susipažins su savo išrinktojo Aleno broliu Armandu. Pastarasis buvo nuoširdus ir prabilo ne tik apie Aleno pliusus, bet ir apie minusus. „Naglas – pati pirma savybė. Tačiau jis po truputį taisosi“, – sakė brolis.

TV3 nuotr./Alenas ir Zita.
TV3 nuotr./Alenas ir Zita.

Tiesa, susitikimo metu iš Aleno pastabos sulaukė ir pati Zita. „Mačiau, kad Zita mane apkalbėjo, todėl nė nežinau, ką ji čia gali žaisti…“ – sakė jis, o ar ūkininkė išsklaidė jo abejones?

Galiausiai pora prabilo ir apie vestuves… Ar jų svajonių dienos įsivaizdavimas sutapo? Zita pasidalijo ir viena priežastimi, kuri, anot jos, jiems gali trukdyti suartėti. Ką apie tai pasakė Alenas?

Ar šios poros nuspręs likti kartu ir po projekto? O gal pasuks skirtingais keliais? T

„Ūkininkai ieško meilės“ – pirmadieniais–ketvirtadieniais, 19.30 val. per TV3.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pastatus įdomiais daro ne tik fasadai: kodėl svarbu, kad jie galėtų pasakoti istorijas?
Reklama
Gal pats metas dalyvauti „Saulėlydžio“ sagos maratone? Visos dalys jau „Telia Play“ platformoje
Reklama
Parama gamtai gali būti ir tvaresnė, ir stilinga: „Lidl“ ir Lietuvos jūrų muziejus pristato unikalią suvenyrų kolekciją
Reklama
Išmanūs transporto infrastruktūros sprendimai – naujasis pažangos etapas pasitelkiant 5G
Užsisakykite
15min naujienlaiškius