Geras turinys neatostogauja. Prenumerata vos nuo 0,50 Eur/mėn!
Išbandyti

Ūkininkas Algirdas sulaukė nemalonios išrinktosios Vaidos staigmenos: „Nežinau, ar tai ištversiu“

Naujausia „Ūkininkai ieško meilės“ laida tapo lemiama – pagaliau paaiškėjo visos poros, kurios jau kitą savaitę susitiks projekto finale. Ūkininkas Mantas ir abi Zitos pagaliau nusprendė, su kuo labiausiai nori tęsti savo jausmų kelionę. O sau porą jau pasirinkusio ūkininko Algirdo laukė ne vienas netikėtumas...
„Ūkininkai ieško meilės“ dalyviai
„Ūkininkai ieško meilės“ dalyviai / TV3 nuotr.
Temos: 2 Pažintys Meilė

Zita vyresnioji abu kandidatus į savo širdį pasikvietė pokalbiui. Jo metu moteris ne tik prabils apie stipriąsias jų savybes, bet atskleidė ir tai, ko jai trūko. „Moterys mus mato kiaurai“, – neslėpė Tadas, tačiau kurį vyrą pasirinko Zita?

Nelengva sprendimą priimti buvo ir kitai ūkininkei Zitai. Pabudusi ryte, ji pripažino vis dar nežinojusi, ką pasirinkti – Aleną ar Darjušą.

TV3 nuotr./Zitos vyresniosios kandidatai
TV3 nuotr./Zitos vyresniosios kandidatai

„Kadangi praleidome daugiau laiko atskirai, pasimatymuose, tai man padėjo sudėlioti visus taškus ant „i“. Renkuosi šį žmogų, nes norėčiau kartu praleisti ir dar daugiau laiko bei labiau jį pažinti“, – sakė Zita.

Sunkiausia buvo apsispręsti ūkininkui Mantui. Kurią pasirinkti – Anželiką ar Indrę? „Tai – merginos, kurios yra nebijančios rizikuoti, priimti spontaniškų sprendimų. Šiam momentui manau, kad tiek su viena, tiek su kita galėtų megztis kažkokie romanai arba romantiški santykiai“, – neslėpė jis.

Galiausiai tam, kad apsispręsti taptų lengviau, jis pakvietė Anželiką kartu praleisti ir dar daugiau laiko. „Po šios pasimatymų kupinos dienos supratau, kad jis turi labai daug pliusų. Jis – ir romantiškas, ir geras, ir komandiškas, paslaugus, daug ką žinantis“, – neslėpė Anželika.

Ramiausia buvo ūkininkui Algirdui, kuris savo mylimąją jau išsirinko. Belieka susipažinti jų artimiesiems! Tiesa, susitikimas praėjo ne taip sklandžiai, kaip tikėjosi pora...

TV3 nuotr./Mantas su kandidatėmis
TV3 nuotr./Mantas su kandidatėmis

„Kiek aš tave pažįstu, tu labai greitai įeini į įvairias situacijas ar santykius. Mano rūpestis apie tave yra toks, kad tu labiau saugotum ir save, ir santykį. Pernelyg neskubėk“, – neslėpė porą išvydęs Algirdo draugas Vytautas.

O štai iš Vaidos pusės susitikime nedalyvavo nė vienas žmogus... Algirdas neslėpė, kad jam tai – nemaloni staigmena. Savo ruožtu pati Vaida laidoje atskleidė, kodėl jos mama griežtai atsisakė važiuoti su juo susipažinti.

TV3 nuotr./Algirdo draugas, Vaida, Algirdas
TV3 nuotr./Algirdo draugas, Vaida, Algirdas

Negana to, nors Algirdu anksčiau buvo labai susižavėjusi, dabar moteris prabilo ir apie vieną ją erzinančią vyro savybę. „Negaliu prižadėti, ar aš tai ištversiu“, – neslėpė ji.

„Ūkininkai ieško meilės“ – 19.30 val. per TV3.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Išmanūs transporto infrastruktūros sprendimai – naujasis pažangos etapas pasitelkiant 5G
Reklama
Liepos 3 d. šeimos su vaikais PLC „Mega“ pramogaus nemokamai
Reklama
Naujos programėlės „Joiner App“ vartotojai atskleidė, kaip pasikeitė jų gyvenimai
Užsisakykite
15min naujienlaiškius