Geras turinys neatostogauja. Prenumerata vos nuo 0,50 Eur/mėn!
Išbandyti

Ūkininkas Mantas užsimojo susirasti antrą pusę netradiciškai: „Kiek galima sėdėti „Tinderyje“

Ūkininkas Mantas paperka ne tik savo nuoširdumu, bet ir gera širdimi. Kaip sako pats, jis – pačių linksmiausių plaučių „viecinis“ dzūkas. Jau kurį laiką antros pusės ieškantis vaikinas neslepia – surasti meilę sudėtinga.
Ūkininkas Mantas
Ūkininkas Mantas / TV3 nuotr.
Temos: 2 Ūkininkas Meilė

Iš gyvenimo Mantas stengiasi semti viską, ką tik jis pasiūlo, todėl ir surasti antrąją pusę jis tikisi TV3 vasaros šou „Ūkininkai ieško meilės“, rašoma pranešime spaudai.

„Man atrodo, kad gyvenime aš visais klausimais esu beprotis. Priimu sprendimus jų neapgalvojęs ir dažniausiai dėl to nesigailiu. Beprotis esu visame kame“, – šypteli jis ir leidžiasi į atvirą pokalbį, kurio metu apie save atskleidžia daugiau.

Manto gyvenimo džiazas: nuo eksperimentų virtuvėje ir liaudies šokių iki kardinalių pokyčių viduryje nakties

Mantas – apie ūkį svajojantis ir kaime gyventi norintis jaunas ir veiklus vaikinas. Būtent tai, anot jo, geriausiai padėtų pabėgti nuo rutinos.

„Kaime, žinoma, nesinorėtų gyventi visuomet, bet būtų gera žinoti, kad turiu fainą vietą poilsiui, ramybei. Sakoma, kad visi mes esame atėję iš žemės – ne veltui į žemę įkišus rankas jaučiuosi geriausiai. Ir savo šeimą galėčiau pavadinti žemės žmonėmis“, – pasakoja jis.

TV3 nuotr./Ūkininkas Mantas
TV3 nuotr./Ūkininkas Mantas

Vaikinas turi galybę hobių – nuo liaudies šokių, kultūrinės ar meninės veiklos ir edukacinių programų kūrimo, iki pasivaikščiojimų ar gaminimo. Tačiau, kad ir ką bedarytų, vaikinas išlieka ištikimas savo dzūkiškoms šaknims.

„Visuomet gaminu paprastai, dzūkiškai, kaimiškai – taip, kaip tą darydavo mano močiutė. Maisto gamyba yra mano hobis, o ypač man patinka gaminti iš to, ką užsiauginu pats, kaime. Tokie paprasti dalykai, matyt, yra atėję iš prosenelės. Į maisto gamybą visuomet pasineriu ir virtuvėje nebijau fantazuoti. Sakau, kad yra džiazas muzikoje, ir yra džiazas virtuvėje. O pastarojoje aš turiu teisingą džiazo kvadratą, kuriame yra viskas, ko man reikia: produktai, indai, nuotaika ir žinojimas, kad kažkas tikrai pavyks. Tiesa, aš visuomet džiazuoju ir gyvenime – neturiu kažkokių taisyklių, nes manau, kad gyvenime svarbiausia yra ši diena“, – pasakoja Mantas.

Jaunajam ūkininkui pavyksta viskas, ko tik jis imasi. Ir visai nesvarbu, kas tai bebūtų – naujas patiekalas, intriguojantis gyvenimo iššūkis ar… svorio metimas. Dar ne taip seniai, karantino laikotarpiu, kai pagaliau atrado laiko sau, Mantas ėmėsi kardinalių savo gyvenimo pokyčių. Nemažai antsvorio turėjęs vaikinas atsikratė daugybės kilogramų!

„Susirūpinau savo sveikata – kažkuriuo metu pradedi galvoti apie savo ateitį. Tiesa, viskas įvyko ekspromtu. Iki šiol prisimenu, kad mesti svorį pradėjau gruodžio 8 dieną, trečią valandą nakties. Kardinaliai nieko nekeičiau – tiesiog nusprendžiau pabandyti. Susiradau mitybos specialistą, ir viduryje nakties jam parašiau, o kai gavau atsakymą, viskas prasidėjo“, – prisimena Mantas.

TV3 nuotr./Ūkininkas Mantas
TV3 nuotr./Ūkininkas Mantas

„Tinderis“ jau atsibodo

Vedamas noro patirti kažką naujo, netikėto ir labai įdomaus, jis nusprendė sudalyvauti ir šiame projekte. O taip pat, kaip ir daugelis iš mūsų, Mantas svajoja sutikti savo antrąją pusę. „Kiek galima sėdėti „Tinderyje“?!“ – juokiasi jis.

Tačiau paklaustas, kodėl, jo nuomone, tos vienintelės dar nesutiko, Mantas nedaugžodžiauja. „Kartais pabandžius užmegzti santykius, jie tiesiog nepavyksta. Pasitaiko ir taip, kad žmonės lieka draugais, bet ne daugiau. Svarbu turėti ribas – žinoti, kurioje vietoje esame, ir ar apskritai galime išlikti draugais. Tiesa, aš niekuomet nesigręžioju atgal – gyvenu tik šia diena ir stengiuosi judėti į priekį. Važiuojame – pažiūrėsime, kas bus!“ – sako jis.

Šalia savęs vaikinas geriausiai įsivaizduotų tokį pat paprastą žmogų, kokiu laiko ir patį save. „Norėčiau bendraujančio ir nereikalingomis emocijomis apsikrauti nelinkusio žmogaus. O taip pat – tokio, kuris mėgsta rizikuoti. Svajoju apie laisvą, fainą ir rizikuoti nebijantį žmogų“, – labiausiai antrojoje pusėje traukiančias savybes vardina jis.

O štai tokių merginos savybių ar būdo bruožų, kurie niekuomet jo netrauktų, Mantas nė nesugalvoja. Anot jo, iš tiesų niekada negalima sakyti „niekada“. „Tai, kas vienaip atrodo šiandien, rytoj gali atrodyti jau visai kitaip. Man atrodo, teisingas terminas yra „flow“, reiškiantis sklendimą“, – apie savo požiūrį į gyvenimą kalba jis.

Todėl ir reikalavimo antrai pusei būtinai mokėti ūkio darbus Mantas nekelia. „Manau, kad baltarankiais žmonės būna tik tam tikrą laiko tarpą – iki tol, kol tai išmoksta. Jei nori, imi ir darai, o jei ne, tai adios!“ – juokiasi jis.

Ir nors jis įsitikinęs, kad sutikus tinkamą žmogų aplink viskas turėtų įsielektrinti taip, kaip trenkus žaibui, apie tobulą pasimatymą su išrinktąja Mantas galvoti neskuba.

„Negalėčiau įsivaizduoti tobulo pasimatymo, kol su konkrečiu žmogumi nepasišnekėjau 2-3 minučių. Tik tuomet pajaučiu, apie ką yra kitas žmogus ir kaip turėtų atrodyti mūsų pasimatymas. O galiausiai, ir kur visa tai turėtų vesti“, – pripažįsta jis.

„Ūkininkai ieško meilės“ – nuo birželio 3 d., 19.30 val. per TV3.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Išmanūs transporto infrastruktūros sprendimai – naujasis pažangos etapas pasitelkiant 5G
Reklama
Liepos 3 d. šeimos su vaikais PLC „Mega“ pramogaus nemokamai
Reklama
Naujos programėlės „Joiner App“ vartotojai atskleidė, kaip pasikeitė jų gyvenimai
Užsisakykite
15min naujienlaiškius