Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

V.Jakučinskaitė prisipažino: jos gyvenimas iki karantino priminė katorgą

Dizainerė, mados namų „Tiulio fėja“ įkūrėja Viktorija Jakučinskaitė prisiminė kitų žmonių pasakojimus apie veiklas, kuriomis užsiėmė pandemijos metu, kad užsidirbtų. Vis dėlto tada ji galvojo, kad visiems išėjo į naudą, bet ne jai.
Viktorija Jakučinskaitė
Viktorija Jakučinskaitė / M.Kubilinsko ir LNK nuotr.

„Sėdėjau ir galvojau: aš ką, durnė, kas man yra, ar aš nevykėlė kokia, kad aš negaliu sugalvoti, ką daryti? Negi visi tie mano 17 metų žinomos dizainerės įdirbio į „subinę“, taip sakant?“ – pirmadienį 20 val. pasirodysiančioje gyvenimo būdo laidoje „Nuo... Iki...“ kalbėjo V.Jakučinskaitė.

Visuomenės akyse bei žiniasklaidoje 40-metei dizainerei Viktorijai Jakučinskaitei atrodyti kieta, stipria, visų geidžiama ir nepriklausoma pavykdavo puikiai. Tačiau šiandien Viktorija atvira: jos darbas ir gyvenimas iki karantino labiau priminė ne svajonę, o katorgą.

LNK stopkadras nuotr./Viktorija Jakučinskaitė
LNK stopkadras nuotr./Viktorija Jakučinskaitė

„Pastaruosius 13 metų už visa tai mokėjau savo sveikata, tuo, kad negalėjau šeimai pagaminti pietų, vakarienių, neturėjau laiko sau, neturėjau laiko nueiti pas gydytoją išsitirti skrandžio.

Tiek aš sumokėjau už troškimą būti svarbia, visiems įrodyti, kiek daug galiu, kokia aš kieta, pajėgi ir stipri“, – laidoje „Nuo... Iki...“ graudindamasi pasakojo V.Jakučinskaitė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas