Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

V.Mickevičius-Slavka – apie sunkų periodą ir naujus jausmus: mylimoji sunkiai išleidžia į Ukrainą

Aktorius, renginių vedėjas, cirko artistas, puikių iniciatyvų autorius ir „Slavka Channel“ įkūrėjas Viačeslavas Mickevičius-Slavka prabilo apie apie sunkų periodą ir naujus jausmus.
Viačeslavas Mickevičius
Viačeslavas Mickevičius / Luko Balandžio / BNS Foto nuotr.

Juokas žmogaus gyvenime yra labai svarbus. Jo dėka gebame išgyventi net ir didžiausius užklupusius sunkumus ar įžiebti vilties ugnį pačiose kebliausiose situacijose. O geriausiai juoką sukelti gali linksmi žmonės. Vienas tokių Lietuvoje – V.Mickevičius-Slavka. Jis davė atvirą interviu TV3 laidai „Pasaulis pagal moteris“.

Viskas apie šį žmogų yra įdomu. Net ir jo būstas, kadaise pastatytas kaip kalėdinis namukas, iš tiesų yra be galo išskirtinis. O vasaromis jis prikeliamas fotosesijoms. „Miškuose darydavau žmonių susibūrimus“, – pasakojo jis.

Tomasfoto nuotr./Viačeslavas Mickevičius-Slavka
Tomasfoto nuotr./Viačeslavas Mickevičius-Slavka

Visgi šis namukas – tik vienas iš daugelio tvaraus Viačeslavo gyvenimo pavyzdžių. Kadangi vyras yra kilęs iš daugiavaikės šeimos, nešioti jau po dviejų brolių likusius drabužius jam buvo įprasta nuo vaikystės. O ilgainiui visa tai jį išmokė nesureikšminti materialių daiktų – sąmoningas vartojimas jam svarbus iki šių dienų.

Taip pat Slavka laidoje atskleidė, kokius pratimus daro smegenims, kad nepasentų – žinomam vyrui labai svarbus ir smegenų neuroplastiškumas.

„Mes senstame. Ir kuo toliau, tuo labiau neapkrauname smegenų. Bet iš tikrųjų, reikėtų daryti atvirkščiai – užsiimti naujomis veiklomis, mokytis kalbų, keliauti, imtis to, ką užmetei vaikystėje. O su treniruotėmis ateina ir filosofiniai apmąstymai“, – kalbėjo V.Mickevičius.

Be to, jis prabilo ir apie psichologines problemas, su kuriomis susidūrė prasidėjus karui Ukrainoje. „Pirmą kartą gyvenime džiaugiausi, kad neturiu vaikų ir šeimos, nes tai, kas vykdavo su galva... žliumbdavau visur ir visada, ir po 18-20 valandų skaitydavau žinias. Akys buvo patinusios“, – pasakojo Slavka.

TV3 nuotr./Viačeslavas Mickevičius-Slavka
TV3 nuotr./Viačeslavas Mickevičius-Slavka

Šiandien žinomas vyras užsiima galybe įvairiausių veiklų. Ir nors dabar atrodo, kad vyras trykšta kūrybingumu, Viačeslavas atskleidė, kad vaikystėje didelių galimybių išreikšti savęs neturėjo.

„Nuo 5 iki 12 klasės gyvenau kaime, Trakų rajone, Rūdiškėse. Tarp ūkio darbų, nelabai buvo kur reikštis... Interneto gi nebūdavo!“ – prisiminė jis.

Būtent internetas pakeitė Slavkos kasdienybę. Būdamas antrajame kurse, „YouTube“ platformoje jis atrado cirko triukų pamokas ir išmoko žongliruoti kamuoliukais.

O šiandien V.Mickevičių-Slavką drąsiai būtų galima vadinti ir sodo fėja! Juk, ne paslaptis, žinomas vyras dažnai pasipuošia ir moterišku peruku.

Tiesa, kaip laidoje jis pasakojo pats, šį jo vaidmenį visuomenė vertina nevienareikšmiškai. „Prasidėjo kalbos, kad aš esu iškrypėlis. Bet adekvatūs žmonės mane gyrė. Todėl aš išvažiavau į turgų ir nusipirkau dar daugiau perukų“, – juokėsi jis.

Galiausiai laidoje kalba pasisuko ir apie santykius – Slavka atskleidė, ar jo širdis yra užimta. „Esu nevienišas. Bet dėl to, jog prieš tai buvę santykiai truko gana ilgai, labai negerbčiau šiuo metu su manimi esančio žmogaus, jei stačia galva nertume į draugystę. Dėl to reikia palikti laiko ir neskubėti pradėti pilna koja džiaugtis nauja draugyste. Beje, šis žmogus sunkiai išleidžia vykti į Ukrainą“, – atskleidė pašnekovas.

Laida „Pasaulis pagal moteris“ – sekmadieniais, 10 valandą per TV3 televiziją.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito