Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

V.Radzevičius fermoje apsilankė dukra Augustė: atskleidė, ką iš tiesų reiškia turėti tokį tėtį

Vytaro Radzevičiaus kasdienybė pamiltoje sodyboje visuomet gausi nuotykių. Tačiau kaip visa tai vertina jo artimieji? Į sodybą atvykusi Vytaro ir Laisvės dukra Augustė paatviravo, ką iš tiesų reiškia turėti tokį tėtį.
Vytaras Radzevičius su šeima
Vytaras Radzevičius su šeima / TV3 nuotr.

Laidoje „Vytaro ferma“ Vytaras pripažino – nors kaimo gyvenimas yra kupinas džiaugsmo ir nuotykių, jis taip pat reikalauja ir didžiulio atsidavimo bei pastangų.

„Čia toks gyvenimas sukasi visą laiką. O kai pradedi viską daryti vienas, tai, žiūrėk, ir galo nesimato. Pradedi kabinti vynuogyną – jau reikia bėgti prie rožyno. Taip pat reikia spėti pagrybauti, pauogauti ar pažvejoti, bet tam laiko jau nebelieka“, – pasakojo V.Radzevičius.

Vytaras fermoje sulaukė ir svečių – čia su vaikais atvyko jo dukra Augustė. Ji ne tik papasakojo apie gyvenimo fermoje žavesį, bet ir atskleidė, kaip ši vieta tapo jų šeimos prieglobsčiu nuo miesto šurmulio.

TV3 nuotr./Vytaras Radzevičius
TV3 nuotr./Vytaras Radzevičius

„Eina sau, kokia aš esu laiminga, ir kokie laimingi mano vaikai, kad turime tokią vietą. Čia mes visada galime pabėgti nuo miesto triukšmo ir tiesiog džiaugtis buvimu kartu“, – sakė ji.

Taip pat Augustė atskleidė, kaip reikia susigyventi su įvairiais Vytaro užmojais ir pažadais. „Kai 31 metus pagyveni su tokiu tėčiu, jau kai ką žinai. Pavyzdžiui, kai jis pasako, jog jokių statybų ar projektų nebebus, tik palinksi, duodi jam penkias dienas, ir jau žinai, kad jis pasiūlys naujų idėjų. Supranti, kad rimtai priimti jo pažadų negali, nes jie yra kaip muilo burbuliukai. Kol pasiekia realybę – sprogsta, kadangi jo galvoje jau yra vykdomi 83 planai“, – su šypsena pasakojo Augustė.

TV3 nuotr./Vytaro Radzevičiaus dukra Augustė su vaikais
TV3 nuotr./Vytaro Radzevičiaus dukra Augustė su vaikais

Ir nors galybė Vytaro planų kartais būna varginantys, Augustė pripažino, kad tėtis turi labai gerų vizijų, kurias įgyvendinant visi patiria gražių akimirkų.

O štai Laisvė Radzevičienė nusprendė pagaminti Vytaro mėgstamą patiekalą, kurio receptas yra susijęs su pirmąja jų kelione į užsienį. „Šį patiekalą su tėčiu pirmą kartą paragavome kelionėje, kai dar nebuvome susituokę. Nuo tada jis jį labai pamėgo“, – dukrai sakė Laisvė.

O kaip sekasi naujosioms Radzevičių šeimos gyventojoms – žąsims?

„Žąsinai ar žąsys – jų lyties dar nežinau – labai greitai auga. Bet yra ir viena problema – nauji gyventojai yra labai taršūs. Kai paleidi žąsis į kiemą, visada reikia žiūrėti, kur statai koją“, – juokavo Vytaras.

„Vytaro ferma“ – šeštadieniais, 10.00 val. per TV3.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas