Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

V.Šaulytė-Mockė ir J.Mocka vestuvių metines mini netradiciškai: išėjo į žygį

Prieš metus, rugsėjo 6 d., Lietuvos pajūryje vienas kitam amžiną meilę prisiekę Viktorija Šaulytė-Mockė ir Julius Mocka šią svarbią jiems sukaktį mini neįprastai – išėjo į žygį pėsčiomis, rašoma pranešime spaudai.
Viktorija Šaulytė (1)
Viktorija Šaulytė / Milda Marija Photography nuotr.

Nuo Klaipėdos į Preilą pasukusi pora ketina niekur neskubėti, mėgautis pokalbiais, trumpais sustojimais, geru oru, vienas kitu ir pailsėti.

Įsimylėjėliai juokauja, kad aplinkiniai jų pasirinkimus retai kada supranta ir vadina keistuoliais. Tačiau jų sprendimams tai nedaro įtakos. Prieš metus oficialiai savo jausmus įteisinę Viktorija ir Julius įsitikinę, kad prabangi vakarienė ir viešbutis tokia proga – ne jų tema.

„Su vyru esame panašūs – vėjavaikiški ir spontaniški. Tad pirmi mūsų santuokos metai buvo tokie patys kaip mes – nenuspėjami, audringi, įvairiapusiai“, – patikina žinoma stilistė.

Poros vestuvių metinių fotosesija – galerijoje:

Anot Viktorijos, Julius palaiko daugelį sprendimų, o ji atsilygina tuo pačiu.

„Esame empatiški ir jautrūs – tiek aplinkiniams, tiek vienas kitam. Bet labai svarbu,, kad sugebame vienas kita palaikyti, pajusti ir išgirsti“, – sako V.Šaulytė-Mockė.

15min primena, kad realybės šou „2 barai. Gyvenimas greitkelyje“ susipažinę ir meilę vienas kitam atradę Viktorija ir Juliussusituokė 2020-ųjų rugsėjo 6 d.

Ant jūros kranto, boho stiliaus surengtos iškilmės sukvietė būrį poros draugų ir artimųjų. Visgi, kaip tuo metu pasakojo Viktorija, vestuvių planavimas neapsiėjo be kuriozų.

„Žinant visą dabartinę koronaviruso situaciją, privilegija yra žinoti, kas bus rytoj. Pradžioje vestuves planavome Latvijoje, tačiau prieš pat didžiąją šventę sužinojome, jog ten atvykus privaloma saviizoliacija. Tai mes su planuotojos pagalba vestuves į Lietuvą perkėlėme per dvi dienas“, – apie pasikeitusius šventės planus TV3 televizijos laidoje „Virtuvės istorijos“ pasakojo Viktorija.

Poros vestuvių akimirkos – galerijoje:

Nerimas ir nežinomybė kankino tiek Viktoriją, tiek Julių, tačiau šventei praėjus geriau nei buvo planuota, pora teigia suprantantys, jog tai buvo dar vienas gyvenimo siųstas išbandymas, kurį jiems teko įveikti kartu.

„Jaudinausi ir aš, galvojau, kaip čia viską padaryti, tačiau kuo arčiau vestuvių diena artėjo, kuo didesnė panika, tuo viskas darėsi aiškiau. Susikaupiau, susikoncentravau į tą procesą, kaip prieš varžybas, kuomet reikia išeiti į ringą ir atkovoti. Ir visa ta nežinomybė buvo tarsi paskutinis išbandymas mums su Viktorija, ar galime gyventi tokioje įtampoje“, – atviravo Julius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas