Paskutinė akcijos diena! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

V.Siegel prabilo apie susitaikymą su L.Suodaičiu: „Tik stiprus žmogus gali pasakyti: atleisk“

„Jis parašė žinutę, atsiprašė, po to aš atsiprašiau, ir taip žodis po žodžio pradėjome bendrauti. Aš manau, kad tik stiprus žmogus viduje apskritai gali pasakyti atleisk, atsiprašau, susėdam, pakalbam, išsiaiškinam, nes na, žinot, gyvenimas toks trumpas, ir kartais gali po to labai gailėtis, kad neatsiprašei, kad nebendravai, ir juolab, kai visa tai atsiliepia tavo paties vaikui“, – teigė beveik ketvirtį milijono sekėjų turinti nuomonės formuotoja, 29-erių verslininkė Viktorija Siegel.
Viktorija Siegel
Viktorija Siegel / Socialinių tinklų nuotr.

Moteris pirmadienio vakarą LNK gyvenimo būdo laidoje „Nuo... Iki...“ atskleidė, kad skandalas kilęs prasidėjus skyryboms su Laurynu parodė, kurie iš ją supančių žmonių tikri draugai, o kas buvo šalia tik dėl naudos, ir dėmesio.

„Labai faina patikrinti žmones, kai tau yra negerai. Dabar aš matau, kaip tas pats ratas grįžta, nes man viskas gerai...“, – pasakojo V.Siegel.

LNK nuotr./Viktorija Siegel
LNK nuotr./Viktorija Siegel

Ar gandai, kad ji turi naują mylimąjį – tiesa? Šiandien Viktorija pirmą kartą viešai prabilo ne tik apie tai, kaip gyvena dabar, nurimus audroms asmeniniame gyvenime, bet ir apie tai, ar nenusivylė meile, kokio vyro savo gyvenime trokšta ir ko norėtų iš vis dar esamo sutuoktinio Lauryno Suodaičio.

Gyvenimo būdo laida „Nuo... Iki...“ – pirmadienio vakarą, 20 val., per LNK.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas