Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vaidas Baumila pateko į veiksmo filmo vertą situaciją: Vilniuje su augintine gaudė vagišius

Atlikėjas Vaidas Baumila ketvirtadienį atsidūrė išties įsimenančioje situacijoje – pamatęs porą vagišių nutarė sekti jų pėdomis ir kartu su savo augintine Bite pasijuto lyg tikri sekliai. Jis džiaugiasi galėjęs prisidėti prie nusikaltėlių sugavimo, o ir policijos pareigūnai maloniai nustebino – gavę atlikėjo iškvietimą į įvykio vietą atvyko itin operatyviai.
Vaidas Baumila
Vaidas Baumila / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.

Atlikėjas intriguojančią istoriją paviešino socialiniame tinkle, ja sutiko pasidalyti ir su 15min skaitytojais. Vaidas Baumila pasakojo ketvirtadienį atsidūręs nusikaltimo epicentre ir neleido sau likti abejingu, tuo labiau, kad ir pats anksčiau buvo nukentėjęs.

„Vedžiodamas šunį po paviljono parką atkreipiau dėmesį į kažkokį sujudimą – apsaugininkas vejasi du apsivogusius marozus, jie meta daiktus, apsauginis jų nebesiveja, renka tai, kas iškritę. Galvoju sau – mane jau dukart per dvejus metus apiplėšė, šį kartą to nepaliksiu ramybėje“, – pasakojimą pradėjo V.Baumila.

Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Vaidas Baumila
Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Vaidas Baumila

Vaidas apie nusikaltėlius ne tik pranešė pareigūnams, bet ir pats ėmė juos sekti – su savo augintine anglų kokerspaniele Bite pasijuto tarsi detektyviniame filme.

„Nueinu į tą pusę, kur zuikučiai nustriksėjo. Žiūriu, pasuko į bromą. Tad skambinu Lietuvos policijai – su manimi kalba atsakinga pareigūnė, patarianti laikytis atstumo ir sekti juos toliau, kol neprilėks ekipažas.

Turiu pasakyti, kad jausmas toks noir detektyvo, ypač pastiprinto ketvirtadieninės liūties prieskonio. Per balas ir per audrą mes su detektyve Bite, kuri, beje, visą laiką mane tempė namų link, nes lietus ir šlapia, o ji galvoja, ką čia mano žmogus per nesąmones išdarinėja, atsekėme nusikaltėlius iki bažnyčios, kurioje, matyt, vagišiai manė išlauksią saulėtų dienų“, – pasakojimą tęsė Vaidas.

Roberto Daskevičiaus nuotr./Vaidas Baumila
Roberto Daskevičiaus nuotr./Vaidas Baumila

Netrukus atvyko ir pareigūnai. Vis dėlto didžiausia staigmena V.Baumilai buvo tai, kad jie sužinojo tikslią vietą, kur pajudėjo vagišiai.

„Tikrai nustebino, kad kitame gale kalbanti moteris arba turėjo prisijungimą prie miesto kamerų, arba buvo kažkokie slapti persirengę pareigūnai, kurie raportavo, bet daugmaž nuo Vokiečių gatvės žinojo vagišių judėjimą ir tikslią vietą“, – netikėtai pasibaigusia istorija stebėjosi Vaidas.

Pasidalijęs sava istorija jis pridūrė kaip svarbu būti pilietiškiems ir neabejingiems. Pats net kelis kartus nuo vagišių nukentėjęs atlikėjas skatino esant galimybei pagelbėti susidūrusiems su problema, žinoma, jei tai saugu.

TAIP PAT SKAITYKITE: Vaido Baumilos širdies draugė Monika išpildė gimtadieninį norą – padovanojo šunį

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito