Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Vaidmenį seriale gavusi Simona Milinytė Amerikoje vaidins dar keturiuose filmuose

Atlikėja Simona Milinytė džiaugiasi sėkme. Išsipildė jos svajonė vaidinti, ji ruošiasi net penkiems vaidmenims kine, dirba su keliais kūrėjais.
Simona Milinytė
Simona Milinytė / Eugene Eismont nuotr.

Šiuo metu už Atlanto gyvenimą kurianti lietuvė JAV dirba prie kelių projektų: keturių filmų bei serialo „We’re Gonna Make It After All“, apie kurį 15min jau rašė.

Simonos, kuri dabar prisistato Simonnos vardu, laukia vaidmenys Lino Krihali režisuojamoje veiksmo juostoje „I Live for You“, režisieriaus Bretto Leonardo komiškoje dramoje „Hollywood Rooftop“. O vėliau jos laukia dar du filmai – romantinė komedija ir siaubo filmas, apie kuriuos mergina plačiau kol kas sako negalinti atskleisti.

„Aktoriai per metus tiek nesifilmuoja, dėl to jaučiuosi nepaprastai laiminga. Daug dirbu ir tai atsiperka“, – sakė ji.

Šiandien Simonos darbotvarkė įtempta, todėl ir veiksmo netrūksta – ji sako, kad dar niekuomet gyvenime nebuvo tokia užimta. Dalis filmavimų vyks ne tik šiais, bet ir kitais metais, todėl veiklos užteks ir 2019-aisiais.

„Visur atlieku pagrindinius vaidmenis. Sakiau, kad daug dirbu ir greit bus naujienų, išėjo taip, kad gavau nemažai vaidmenų. Nežinau, kaip spėsiu, bet sukuosi. Jaučiu didelį šeimos palaikymą, tėvai ir broliai labai rūpinasi, kasdien po 3–4 kartus skambina. Jie suteikia man energijos visam filmavimui. Jaučiuosi palaiminta, be galo laiminga. Kasdien dėkoju Dievui už viską, kas vyksta“, – kalbėjo Simona.

Asmeninio albumo nuotr./Simona Milinytė
Asmeninio albumo nuotr./Simona Milinytė
Tyson Johnston nuotr./Simona Milinytė
Tyson Johnston nuotr./Simona Milinytė

„Negaliu sulaukti, kol prasidės filmavimai. Filmų bendrovės labai rūpinasi aktoriais, bus be galo smagu dirbti su didele profesionalų komanda bei puikiais aktoriais. Laukiu nesulaukiu filmo premjeros“, – džiūgauja aktorė.

Lietuvė jau dabar džiaugiasi, kad filmus planuojama pristatyti ir ne viename dideliame kino festivalyje, juos planuojama rodyti didžiuosiuose kino teatruose.

„2019 metais keliausiu be sustojimo. Filmų, kuriuose filmuojuosi vasarą, premjera bus kitų metų sausį, „Sundance“ kino festivalyje. Todėl būsiu tikriausiai vienintelė aktorė, kurios du filmai bus ten.

Žadu grįžti ir į Europą, nes dalyvausim filmų festivaliuose Kanuose, Berlyne, Londone. Manau, dėl premjerų grįšiu ir į Lietuvą“, – sakė ji.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas