Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Valerijaus Šatunovo parodos uždaryme – spalvų, muzikos ir mados fiesta

Vilnietis dailininkas ir knygų iliustratorius Valerijus Šatunovas savo bičiulius ir žinomus žmones pakvietė į savo tamsoje šviečiančių bei apsisukančių paveikslų „Glowing Fantasy“ parodos uždarymą.
Parodos „Glowing fantasy“ uždarymo svečiai
Parodos „Glowing fantasy“ uždarymo svečiai / Renginio organizatorių nuotr.

Paroda, kurios darbai pagrįsti kinetiniais apsukimo mechanizmais, bemaž mėnesį veikė unikaliame sostinės senamiečio rūsyje, kadaisė priklausančiam Radvilų dinastijai. Kaip pastebėjo renginio vedėjas, iliuzionistas Mantas Wizard, simboliška, jog parodos uždarymas vyksta tuo metu, kuomet sostinėje dėl pandemijos prasideda renginių štilis.

Renginio akimirkos – galerijoje:

Parodos „Glowing Fantasy“ organizatorė, dailininko gyvenimo draugė, žinoma fotografė ir praeityje garsus modelis Rūta Andre sakė, jog jos uždarymas buvo ne mažiau įspūdingesnis nei atidarymas. „Tai buvo spalvų, muzikos ir mados fiesta“, – šypsodamasi sakė Rūta.

Renginio metu savo muzikinius kūrinius pristatė trys ryškios muzikos pasaulio asmenybės: DJ Gabalord (Dima Deržavin), DJ Gleb Trofimov ir reperis G Rose. Taipogi vakaro metu skambėjo Užupio kultūros ir inovacijų ministro, išradėjo, kompozitoriaus Gleb Divov muzika, sukurta dirbtinio intelekto pagal dailininko V.Šatunovo paveikslus.

„Gyvenimas – tarsi laikrodis su nesustojančiu mechanizmu. Kiekvienas sraigtelis yra labai svarbus ir jis turi savą istoriją“, – sakė tamsoje šviečiančių paveikslų autorius V.Šatunovas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas