Geras turinys neatostogauja. Prenumerata vos nuo 0,50 Eur/mėn!
Išbandyti

Veidu į asfaltą tėškęsis „Dinamikos“ lyderis G.Brokas gydosi žaizdas: atskleidė, kas nutiko

Kaune gyvenantis grupės „Dinamika“ lyderis Gintautas Brokas savaitės pradžioje atsidūrė Kauno klinikose. „Praradau kontrolę ir tėškiausi veidu į asfaltą“, – sakė vyras, patyręs veido sužalojimus. G.Brokas įsitikinęs, kad šįkart šalmas nuo žaizdų nebūtų apsaugojęs.
Gintautas Brokas
Gintautas Brokas / Teodoro Biliūno/BNS ir asmeninio albumo nuotr.

Prieš kelias dienas Gintautas Brokas socialiniuose tinkluose paviešino nuotrauką ir įrašą, kuriame prabilo apie įvykusią nelaimę. Juo muzikantas sutiko pasidalinti ir su portalo Žmonės.lt skaitytojais.

„Matyt, žmona teisi, kol dar gyvas, reikia apsidraust, nes kažkaip paskutiniu metu pradėjau dažnokai kristi nuo dviračio... Kad ir šiandien... Nu visai po savo namo langais...Pro šalį važiavo chebrytė, tai jie neleido man stotis, iškvietė 112, o tie pažiūrėjo į viską rimtai, nusivežė į klinikas, bet nu nieko nerado... Aš, aišku, dėkingas visiems, kurie man padėjo... Matyt, reikia angelo sargo šalia manęs, nors ir taip esu saugojamas... Dar ačiū kaimynkai“, – rašė Gintautas.

Portalui Žmonės.lt susisiekus su Gintautu Broku, jis juokavo: „Tokia čia ir nelaimė... Šiandien jau jaučiuosi normaliai, žaizdos gyja, tuoj nebesimatys ir vėl būsiu kaip agurkėlis.“

Paprašius plačiau papasakoti, kas nutiko, G.Brokas nedaugžodžiavo: „Dviračiui koją pakišo... mano koja. Važiuojant dviračiu mėšlungis sutraukė koją, praradau kontrolę ir tėškiausi veidu į asfaltą.“

Jokių rimtesnių sužalojimų vyras tikino nepatyręs, tik veido nubrozdinimus.

Gintautas pasakojo, kad medikus iškvietė pro šalį važiavę vaikinai – jie pamatė, kaip šis nukrito nuo dviračio.

„Jie man neleido atsistoti, nors sakiau, kad stojuosi ir einu. Tik vienas iš jų prisiminė kažkur girdėjęs, kad gali būti lūžiai, todėl geriau nesikelti. Bet aš savomis kojomis įlipau į medikų automobilį, pats iš jo ir išlipau.“

Greitosios pagalbos automobilis Gintautą nuvežė į Kauno klinikas, kuriose jį apžiūrėjo gydytojai, buvo atlikti tyrimai, peršviesta galva.

„Viskas buvo gerai. Profilaktiškai patikrino“, – juokėsi G.Brokas.

Gyčio Vidžiūno nuotr./Grupės „Dinamika“ koncertas Panevėžio arenoje
Gyčio Vidžiūno nuotr./Grupės „Dinamika“ koncertas Panevėžio arenoje

„Dinamikos“ lyderis atskleidė, kad dviračiu važinėja kasdien.

„Žinokit, aš dviračiu važinėju ir žiemą. Jei pusnys – ne iki kelių, tai tikrai man jokių sezonų nėra“, – sakė Gintautas.

Pasiteiravus, kur nelaimės metu buvo užkietėjusio dviratininko šalmas, Gintautas nustebo: „O kam man tas šalmas? Juk į asfaltą tėškiausi ne galva, o veidu. Tai šalmas manęs būtų negelbėjęs. Juk nukentėjo nosis, viršutinė lūpa ir smakras.“

Žinomas vyras pridūrė nebijojęs eiti į viešumą sužalotu veidu: „Neslepiu savo žaizdų. Tiesa, bandžiau eiti užsidėjęs medicininę kaukę. Bet buvo toks nepatogus jausmas, prisiminiau COVID-19 laikus. O paskui pagalvojau, kad jei jau žmonės labai nori – tegul žiūri į tą mano veidą.“

„Dinamika“
„Dinamika“

Vis dėlto vyras prisipažino, kad porą dienų po avarijos dviračio prisibijojo.

„Bet važiuosiu. Juk mano dviratis – elektrinis. Vos tik sujudini pedalus – raunasi kaip velnias į priekį. Kai tai nutinka posūkyje...va taip jo ir nesuvaldžiau: reikėjo suktis ir sutraukė koją mėšlungis“, – sakė žaizdas po avarijos tebesigydantis Gintautas.

G.Brokas neslėpė, kad tai tikrai ne pirmas kartas, kai krito nuo dviračio. Negana to, tai jau antras kartas, kai po tokios avarijos nukenčia veidas.

„Tiesa, pirmąkart po tokio įvykio teko važiuoti su greitąja. Ir dabar būčiau atsistojęs ir nuėjęs. Bet pro šalį važiavę vaikinai man neleido to daryti“, – sakė „Dinamikos“ lyderis, prisimindamas neseną įvykį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Išmanūs transporto infrastruktūros sprendimai – naujasis pažangos etapas pasitelkiant 5G
Reklama
Liepos 3 d. šeimos su vaikais PLC „Mega“ pramogaus nemokamai
Reklama
Naujos programėlės „Joiner App“ vartotojai atskleidė, kaip pasikeitė jų gyvenimai
Užsisakykite
15min naujienlaiškius