Metinė prenumerata tik 7,99 Eur! Karūnuokite savaitgalį kokybišku turiniu.
Išbandyti

Vėl apšvarinta Simonos ir Mindaugo Lipnių parduotuvė: vagišius kvepalus slėpė intymioje vietelėje

Simonos ir Mindaugo Lipnių „Simitri“ parduotuvę ir vėl apšvarino ilgapirščiai. Šįkart – vagišiai jau du ir dar įžūlesni.
Simonas ir Mindaugas Lipniai, kamerų vaizdo medžiaga
Simonas ir Mindaugas Lipniai, kamerų vaizdo medžiaga / BNS ir stopkadro nuotr.

Portalui Žmonės.lt Simona Lipnė papasakojo, kad vagystė įvyko savaitgalį. Į parduotuvę užėję vyras ir moteris nepabijojo būti užfiksuoti vaizdo stebėjimo kamerų ir pavogė trijų brangiausių kvepalų mėginius.

Visgi labiausiai Simoną ir Mindaugą Lipnius nustebino tai, kad apsivogęs vyras kvepalus nusprendė slėpti intymioje vietelėje kelnėse.

„Slėpti tokioje vietoje buvo labai jau originalu, net ir mus nustebino“, – portalui Žmonės.lt sakė Simona Lipnė.

„Vagystė labai keista, nes viskas stebima, matosi, kad net atėjęs į parduotuvę vyras pažiūrėjo į kamerą. Jis žvilgčiojo, o tada įsidėjo kvepalus ten“, – pridūrė verslininkė.

Simona pasakojo, kad pirmadienį į parduotuvę užsukęs jos vyras Mindaugas pasigedo trijų brangiausių kvepalų mėginių, o tada peržiūrėjęs vaizdo kamerų įrašus pamatė, kad jie buvo pavogti.

„Ilgapirščiai išsirinko brangiausius kvepalus, nors yra dvigubai pigesnių. Nusprendė, kad jei jau vogti, tai visą kolekciją“, – juokėsi Simona ir atskleidė, kad moteris jau atpažinta, tačiau vyro dar ieško.

„Mes turime geriausia ginklą – viešumą. Policija retu atveju padeda, kadangi tai smulkios vagystės. Tikimės, galbūt bent sugėdinsim tuos žmones ir jie gaus pamoką“, – sakė ji.

Galiausiai portalui Žmonės.lt pašnekovė patikino, kad jau po antros vagystės nusprendė sustiprinti apsaugą. „Šioje parduotuvėje nebuvo apsaugos vartelių, nes tam nebuvo poreikio per trejus metus. Tačiau dabar juos įrengėme, nors jau už trijų mėnesių išsikelsim iš šių patalpų“, – baigdama pokalbį prasitarė Simona Lipnė.

Stopkadro nuotr./Lipnių parduotuvę apšvarinę moteris ir vyras
Stopkadro nuotr./Lipnių parduotuvę apšvarinę moteris ir vyras

Primename, kad tai jau ne pirmoji vagystė Lipnių parduotuvėje. Dar pavasarį Mindaugas Lipnius instagrame dalijosi vaizdo įrašu, kuriame užfiksuota vagišė moteris.

„Šiandien turėjome ne patį maloniausią incidentą, kol buvome su vaikais parke, mūsų parduotuvėje apsilankė vagis. Labai prašysiu pagalbos, gal pažįstat ar žinot šitą moterį. Noriu perduoti policijai“, – instagrame kalbėjo verslininkas.

„Už pagalbą atlyginsiu“, – paskelbęs kamerų vaizdo įrašą rašė M.Lipnius.

Vaizdo medžiagoje buvo matyt matyti, kaip moteris užeina į parduotuvę, priėjusi prie lentynos pasiima prekę, ją ramiai įsideda į kišenę ir lyg niekur nieko nueina.

Stopkadro nuotr./Lipnių parduotuvę apšvarinusi moteris
Stopkadro nuotr./Lipnių parduotuvę apšvarinusi moteris

Matoma, kad moteris šviesių plaukų, apsirengusi ruda striuke, dėvi akinius. Kameros užfiksavo, kad vagišė nuo lentyno paėmė vieną prekę.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pastatus įdomiais daro ne tik fasadai: kodėl svarbu, kad jie galėtų pasakoti istorijas?
Reklama
Gal pats metas dalyvauti „Saulėlydžio“ sagos maratone? Visos dalys jau „Telia Play“ platformoje
Reklama
Parama gamtai gali būti ir tvaresnė, ir stilinga: „Lidl“ ir Lietuvos jūrų muziejus pristato unikalią suvenyrų kolekciją
Reklama
Išmanūs transporto infrastruktūros sprendimai – naujasis pažangos etapas pasitelkiant 5G
Užsisakykite
15min naujienlaiškius