„World Press Photo“ paroda. Apsilankykite
Bilietai

Vėlyvi prancūziški pusryčiai subūrė pramogų pasaulio atstovus: „Puikus metas susitikti“

Sekmadienis – pats geriausias metas pasimėgauti vėlyvaisiais pusryčiais, nesvarbu, ar už lango dargana. O šį savaitgalį garsūs veidai mėgavosi prancūzišku meniu ir laiku kartu.
Vėlyvųjų pusryčių akimirka
Vėlyvųjų pusryčių akimirka / Renginio nuotr.

Svečiai vaišinosi prancūziška dvasia alsuojančiais užkandžiais, mėgavosi gardžia kava, šviežiai spaustomis sultimis.

Alkaniausių laukė klasikiniai Benedikto kiaušiniai su kumpiu ar lašiša. Taip pat, sūrio ir bešamelio padažu užkeptas sumuštinis su kumpiu ar lašiša. Mėgstantys košę, galėjo užsisakyti migdolų piene virtos košės su figomis.

Įvertinti sostinės Naujamiesčio rajone įsikūrusio restorano „Prancūzai“ pusryčio meniu atvyko Neringa Zeleniūtė ir Martynas Tyla su dukra, Sandra Šernė su sūnumi, Liucina Rimgailė su bičiule Simona Brazdžionyte, Dainė Baumilė su seserimi Rūta Žibaityte, Rimvydas Širvinskas-Makalius su bičiuliu, Alesia Litvinionok-Mačiulis su vyru Romualdu Mačiuliu ir kompanija, Mantas Petruškevičius ir Sergejus Troščenkovas, Alma Latvytė su bičiuliu Jevgenijumi Trafimovu, Liudas Basiulis ir Živilė Kropaitė su pirmagimiu, Saugirdas Vaitulionis, Rima Olberkytė-Stankus su šeima, Andželika Kšanienė su sūnumi.

Renginio nuotr. /Liucina Rimgailė su bičiule Simona Brazdžionyte
Renginio nuotr. /Liucina Rimgailė su bičiule Simona Brazdžionyte
Renginio nuotr. /Martynas Tyla ir Neringa Zeleniūtė
Renginio nuotr. /Martynas Tyla ir Neringa Zeleniūtė

Renginio nepraleidę aktoriai Larisa Kalpokaitė ir Jonas Braškys pasakojo, kad pusryčių metas jiems yra ypatingai svarbus. Tai laikas, kada jie gali pasidžiaugti vienas kito draugija ir nereikia niekur skubėti, rašoma pranešime spaudai.

„Pusryčiaujant laikas sulėtėja, mėgaujiesi akimirka. Vakare žmogus pavargęs, dieną – darbai. O rytas yra skirtas bendravimui“, – šypsosi J.Braškys.

„Labai mėgstu su sūnumi, vyru nueiti į restoraną pavalgyti. Turime tokią tradiciją – per gimtadienius visada einame vis į skirtingą vietą pavakarieniauti.

Kai sūnus mokėsi mokykloje, kiekvieną rytą keldavausi ir gamindavau jam karštus pusryčius. Nebuvo nė karto, kad jis išeitų į mokyklą nepavalgęs. Ir nors sakydavo, kad nereikia, neklausydavo jo kalbų“, – juokiasi L.Kalpokaitė.

Renginio nuotr. /Larisa Kalpokaitė ir Jonas Braškys
Renginio nuotr. /Larisa Kalpokaitė ir Jonas Braškys

Rudens metu žinoma teatro ir serialų aktorė pusryčiams gamina moliūgų troškinį, verda kiaušinius, košę.

„Mūsų šeimoje prigijo tradicija – žmona visuomet ruošia pusryčius. Ir nors išeina į darbą pirma, man palieka šilto maisto“, – pasakojo J.Braškys.

Vėlyvųjų pusryčių restorane restorane „Prancūzai“ nepraleido ir dizainerė Viktorija Jakučinskaitė su šeima. Suknelių kūrėja pasakojo, kad sekmadienio pusryčiai yra šeimos tradicija. Pusryčiams dizainerės dukra Ieva labiausiai mėgsta kiaušinienę, Veronika valgo blynelius, o ji – košę.

Renginio nuotr. /Vėlyvųjų pusryčių akimirka
Renginio nuotr. /Vėlyvųjų pusryčių akimirka

„Turime Vilniuje mėgstamus restoranus. Kai kurios vietos tapo tokios populiarios, kad reikia rezervuoti stalą iš anksto. Dažniausiai renkamės tuos restoranus, į kuriuos priima su šuniu. Ir šį kartą atvykome su keturkoju. Po pusryčių einame pasivaikščioti, todėl norisi būti visiems drauge.

Kažkada perskaičiau Beatos Nicholson pacituotą frazę, kad kas valgo kartu, tas ir lieka kartu. Stengiamės ir vakarienę, ir savaitgalio pusryčius ar pietus valgyti kartu. Tai yra mūsų laikas“, – pranešime spaudai cituojama V.Jakučinskaitė.

Renginio akimirkos – galerijoje:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kelionių ekspertė atskleidė, kodėl šeimoms verta rinktis slidinėjimą kalnuose: priežasčių labai daug
Reklama
Įspūdžiais dalinasi „Teleloto“ Aukso puodo laimėtojai: atsiriekti milijono dalį dar spėsite ir jūs
Reklama
Influencerė Paula Budrikaitė priėmė iššūkį „Atrakinome influencerio telefoną“ – ką pamatė gerbėjai?
Reklama
Antrasis kompiuterių gyvenimas: nebenaudojamą kompiuterį paverskite gera investicija naujam „MacBook“