Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Vestuvėmis už milijoną išgarsėjusi S.Skorupskaitė sveikino vyrą ypatinga proga: „Mano karaliau...“

Prieš keletą metų vestuves už milijoną iškėlusi verslininkė Sandra Skorupskaitė pasveikino vyrą, kroatą Dario Budimlicą su gimimo diena. Jam skirtame įraše žinoma moteris skyrė ypatingus žodžius.
Sandra Skorupskaitė su vyru
Sandra Skorupskaitė su vyru / Asmeninio archyvo nuotr.

Socialiniame tinkle „Instagram“ nuomonės formuotoja pranešusi, kad jos vyras švenčia gimtadienį, pasidalijo nuotraukomis ir skyrė ypatingus žodžius.

„Su gimtadieniu, mano karaliau!

Keturių nuostabių vaikų tėvas, žmogus, kuris įgyvendina visus mano norus... Mes kartu jau 13 metų ir niekada nesijaučiau tokia saugi kaip šalia tavęs. Tu esi mano apsauga, mano pasitikėjimas, mano paskalų draugas, mano geriausias draugas! Esu labai dėkinga, kad turiu tave ir laukiu dar daug gimtadienių kartu.

Linkiu tau amžinos sveikatos! Kad tavo norai išsipildytų! Daug laisvalaikio su šeima... kad pagaliau pasiektume tašką, kai darbas nebėra mūsų planams ir norams riba. Tu esi žmogus, kuris tiek daug duoda ir nieko nesitiki mainais. Tu esi turtas kiekvienam draugui ir šeimos nariui!

Myliu tave labiau už viską“, – rašė S.Skorupskaitė.

Žmonės.lt primena, kad gegužės pradžioje Dubajuje gyvenanti verslininkė Sandra Skorupskaitė su vyru kroatu Dario Budimlicu sulaukė šeimos pagausėjimo – Dubajuje gyvenančią šeimą papildė ketvirta atžala.

Žinia apie ketvirtą atžalą S.Skorupskaitė pasidalino savo socialinių tinklų paskyrose. Moteris prasitarė, kad atžala pasaulį išvyko šiek tiek anksčiau laiko.

„DAVINA.10.05.2024 2570 gramų, 50 cm, 36 savaičių. Graži ir sveika! Praėjusią naktį mes ketvirtą kartą tapome tėvais. Ji nusprendė į pasaulį ateiti kiek ankščiau“, – rašė Sandra Skorupskaitė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas