Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2021 05 02

Vestuvių fotografų patarimai jauniesiems: kainos per pandemiją tokios pačios, bet sutartys – kitokios

Vestuvių sezonas jau ne už kalnų, o ką daryti jaunavedžiams, kurie dar neturi pasisamdę fotografo? Ar įmanoma surasti gerą profesionalą už prieinamą kainą vos per porą mėnesių? Patarimus, ką daryti norint suspėti į benuvažiuojantį 2021 metų vestuvių sezono traukinį, taip pat ką dar reikėtų žinoti būsimiems jaunavedžiams, dalija ilgą laiką šioje srityje besisukantys fotografai.
Vestuvių akimirkos
Vestuvių akimirkos / Austėjos Lapėnaitės, Love To Foto nuotr.

Visi vestuvių organizatoriai vieningai sutaria, kad be galo svarbus šventės akcentas yra nuotraukos, turinčios išliekamąją vertę – juk ateityje norėsis į jas pažvelgus vėl nusikelti į vieną laimingiausių gyvenimo dienų. Todėl labai svarbu, kad fotografas, įamžinsiantis tas laimės akimirkas, būtų patikimas ir supratingas.

Iki vasaros likus vos mėnesiui, 15min kalbinti fotografai pataria, ką daryti, jei tik dabar pagalvojote apie vestuvinę fotosesiją, ir atskleidžia, kaip pasikeitė šios profesijos atstovų darbas karantino metu. Anot jų, nors kainos išliko panašios kaip ir prieš pandemiją, svarbu atkreipti dėmesį, kad sutartyse fotografai dabar įterpia kelis papildomus punktus.

Austėja Lapėnaitė: „Jaunieji dažniau priderina veido kaukes prie aprangos ir nori su jomis įsiamžinti“

Fotografė Austėja Lapėnaitė pabrėžia, kad 2021-ieji metai tiek fotografams, tiek patiems jauniesiems yra tikrai nemenkas iššūkis. Ne paslaptis, kad netrūksta porų, kurios nusprendė pakeisti savo šventės datą ir ją nukėlė rudeniop ar net į 2022-uosius metus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas