Geras turinys neatostogauja. Prenumerata vos nuo 0,50 Eur/mėn!
Išbandyti

Vestuvių vedėjai atvirai – apie patirtus nuotakų gundymus ir dvejas tuoktuves su ta pačia jaunąja

Iki vasaros liko vos kelios dienos, o kartu su ja prasideda ir vestuvių maratonas. Šilti orai, artimųjų būrys ir romantiška atmosfera kuria tobulą foną šiai ypatingai šventei. Tačiau vestuvės – tai ne tik džiaugsmas ir šokiai, bet ir kruopštus planavimas bei organizavimas, kuris dažnai gali pavirsti tikru galvos skausmu. Vienas svarbiausių elementų šiame procese – vestuvių vedėjas.
Laima Tamulytė-Stončė ir Remigijus Žiogas
Laima Tamulytė-Stončė ir Remigijus Žiogas / LNK ir asmeninio albumo nuotr.

Pavasario trečiadienį LNK laidoje „Šeškinės 20“ susirinko puikiai žinomi vestuvių vedėjai: Remigijus Žiogas, Laima Tamulytė-Mama Rock'n'Roll ir Zigmantas Baranauskas. Visi vedėjai dalijosi ne tik įsimintiniausiomis istorijomis, bet ir pažėrė patarimų šių metų jaunavedžiams.

„Esu vedęs dvejas vestuvės, tai pačiai nuotakai, tik su skirtingais jaunikiais. Taip patikau, kad sakė, jei bus skyrybos ir vėl vestuvės, vedėjas vis tiek bus Žiogas“, – pasakojo R.Žiogas.

LNK nuotr./Remigijus Žiogas
LNK nuotr./Remigijus Žiogas

Kalbėdami apie šios svarbios šventės tendencijas, vedėjai pastebi, kad kuo toliau, tuo labiau populiarėja mada vestuves švęsti be alkoholio. Nors šį sprendimą priima jaunieji, svečiai ne visada būna patenkinti.

„Mūsų būna net klausia, kur galima nusipirkti, jei jo nėra. Labai graži šventė, penkių patiekalų vakarienė, vestuvės. Pasitikimo taurė šampano ir prie pagrindinio patiekalo taurė vyno. Prieina prie manęs viena baba ir klausia, Laimute, o kur man čia galima degtinės nusipirkt? Sakau, kad mes neparduodam ir nelabai žinau. Tai ta baba išvažiavo pati nelaimingiausia, nes ta vyno taurė jai kažkaip nelabai“, – dalijosi L.Tamulytė.

LNK nuotr./Laima Tamulytė
LNK nuotr./Laima Tamulytė

„Remigijau, tu visai nevartoji alkoholio, kaip tu žiūri į tuos žmones, tau nebūna liūdna?“ – teiravosi laidos vedėjas Dž.Siaurusaitis.

„Ne, man būna labai linksma. Aš nieko neturiu prieš alkoholį, man tiesiog jo nereikia gyvenime. Aš ir be to esu linksmas. O kai būnu naktiniame klube, visi galvoja, kad esu narkomanas, nes normalus žmogus taip šokti negali. Jaunystėje viename klube šokau, ji buvo įkalus, sako, važiuojam? Sakau, važiuojam. Sako, kviečiam taksą? Sakau, aš vairuoju, o ji – negali būti, tu gi išgėręs. Sakau aš negeriu, o ji: tai tu viską atsiminsi“, – prisiminimais dalijosi R.Žiogas.

Nors vestuvių vedėjams nutinka įvairiausių kuriozinių situacijų, kartais įvyksta nutikimų, kurie ne juokais išmuša iš vėžių. Viena tokių pasidalino Zigmantas Baranauskas. „Žinau istoriją, kad vienam vedėjui jaunoji pradėjo rašinėti dviprasmiškas žinutes trys dienos iki vestuvių. O tu man korsetą suvarstysi? Jis rašo: ne, ne. O ji: man mama sakė tavęs prašyti. Jis tas vestuves atidirbo, grįžo namo į Vilnių 6 ryto, atsigulė į lovą ir gauna iš nuotakos žinutę: nu, ką tu? Jau namie? Lovoj? Jis atrašė: na, taip. O ji: o aš ką tik į snukį gavau“, – juoko neslėpė Zigmantas.

„Šeškinės 20“ – trečiadieniais, 20 val., per LNK.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Išmanūs transporto infrastruktūros sprendimai – naujasis pažangos etapas pasitelkiant 5G
Reklama
Liepos 3 d. šeimos su vaikais PLC „Mega“ pramogaus nemokamai
Reklama
Naujos programėlės „Joiner App“ vartotojai atskleidė, kaip pasikeitė jų gyvenimai
Užsisakykite
15min naujienlaiškius