Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vidas Bareikis prisipažino susitikinėjantis su Indre Stonkuviene?

Laukiamiausi metų apdovanojimai M.A.M.A šiais metais pateikė neįtikėtinai daug staigmenų. Viena iš jų – Vido Bareiko padėka Jurgai Šeduikytei už sūnų bei kita padėka dabartinei draugei ir mamai. Ir nors atlikėjas konkretaus vardo nenurodė, tačiau atsistojus Indrei Stonkuvienei, tapo akivaizdu, kad Vidas kalba būtent apie ją.
Indrė Stonkuvienė ir Vidas Bareikis
Indrė Stonkuvienė ir Vidas Bareikis / 15min nuotr.

M.A.M.A. apdovanojimų ceremonijos raudonojo kilimo transliacija per 15min:

Netikėtus žodžius bene daugiausiai šiais metais apdovanojimų pelnęs Vidas Bareikis pasakė vos tik atsiėmęs „Metų atlikėjo“ apdovanojimą. Iš pradžių dainininkas padėkojo savo mamai, vėliau žmonai Jurgai Šeduikytei už sūnų, o po to ir dar vienai jo gyvenimo mamai.

„Šito visai nesitikėjau. Žinot, toks reikalas. Sėdėjau ir galvojau, kad mano gyvenimas realiai ir sukosi aplink mamą, bet ne kaip apdovanojimai. Taip atsitiko, kad mano paties mama negali manęs matyti tiesiogiai, nes prieš kelis metus iškeliavo. Tačiau prieš kelis metus pradėjo kurtis ir dainos, keltis į tą ežero dugną, atsispirti nuo dugno, vėl dainuoti mamai, kad skraidai.

Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Indrė Stonkuvienė, Vidas Bareikis ir Saugirdas Vaitulionis
Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Indrė Stonkuvienė, Vidas Bareikis ir Saugirdas Vaitulionis

Tai dabar didelis ačiū kelioms mamoms. Tai pirmiausia mano mamai, kuri kepė afigienus blynus, antra, svarbiausiai mamai mano gyvenime Jurgai, ji man pagimdė nuostabų sūnų. Ir gyvenimas toks yra banguotas, kažkas atsitiko gero, blogo ir atsitiko taip, kad sutikau afigieną mamą ir žiūrėsim, kas čia bus“, – apdovanojimų metu kalbėjo Vidas.

Po šių žodžių areną užliejo netikėti plojimai, nes tuo pat metu atsistojo ir socialinių tinklų žvaigždė Indrė Stonkuvienė. Ne vieną mėnesį internete sklidę gandai apie poros santykius galiausiai išlindo į dienos šviesą, o po šios akimirkos tapo aišku, kad kalbos buvo tiesa.

VIDEO: Pamatykite įspūdingai pasipuošusius M.A.M.A 2019 raudonojo kilimo svečius

15min primena, kad socialiniuose tinkluose jau kuris laikas netyla kalbos apie Indrės ir Vido puoselėjamus šiltus jausmus. Kalbas dar labiau pakurstė ir jųdviejų kelionė į Los Andželą.

Kaip 15min jau rašė, redakciją pasiekė ir skaitytojų laiškai, kuriuose Indrė Stonkuvienė įamžinta kartu su Vidu Bareikiu. Atostogų metu susisiekus su Indre, ji paprašė ramybės šiuo metu. Kalbėti nesutiko ir Vidas.

TAIP PAT SKAITYKITE: Egidijus Dragūnas M.A.M.A apdovanojimuose trankiai pripažino, kad pasipiršo mylimajai Kotrynai

TAIP PAT SKAITYKITE: M.A.M.A apdovanojimuose – pokštas apie K.Meschino skyrybas: paskelbė metų vadybininke

TAIP PAT SKAITYKITE: Į apdovanojimus atlydėta OG Version, Karolina Meschino ant raudono kilimo pozavo be jo ir tamsoje

Vis dėlto penktadienį atlikėjas savo feisbuke pasikeitė statusą, pranešęs, kad yra santykiuose. Iš bendrų nuotraukų galima spėti, kad jiedu su Indre nebeslepia fakto apie šiltus jausmus.

Žinią apie naują porą galimai patvirtina ir Vido įkelta nuotrauka. Joje įamžinta su atlikėju meiliai apsikabinusi Indrė, kurią Vidas bučiuoja į žandą. Akimirką lydi prierašas: „Svarbiausia – poilsis su svarbiausiais žmonėmis“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas