Ir vasarą naujienų netrūksta. Prenumerata vos nuo 0,50 Eur/mėn!
Išbandyti

Vido Bareikio sūnus Adas atsisveikino su vaikyste: vyriškumo išbandyme pajūryje – tėvo nuostaba

Dainininkas, aktorius Vidas Bareikis su sūnumi Adu leidosi į 100 kilometrų žygį Lietuvos pajūriu. Aktyvų nuotykį tėvas su sūnumi pasirinko ne veltui – tai buvo simboliškas atsisveikinimas su Ado vaikyste.
Vidas Bareikis, Adas Bareikis
Vidas Bareikis, Adas Bareikis / Asmeninio albumo nuotr.

Į pajūrį su sūnumi išvykęs Vidas Bareikis feisbuke pasidalijo pasakojimu, kaip jis suprato, kad Adas jau peržengė vaikystės etapo slenkstį.

Įrašu Vidas Bareikis sutiko pasidalinti su portalu Žmonės.lt.

„100 km žygis Lietuvos pajūriu!

Kai prieš 16 metų gimė Adas, pažadėjau sau, kad niekada neapleisiu jo ir šį, pradžiai 18 metų „projektą“, atidirbsiu maksimaliai sąžiningai prieš jį ir patį save. Bet net nenumaniau, kad visgi tai yra kiek trumpesnis etapas nei tie 18 metų.

Kai pernai pamačiau prieš save išaugusį, mutavusiu balsu, gerokai sustiprėjusį ir labai savarankišką vyruką, supratau, kad va čia jau yra vieno etapo pabaiga – kiek ankščiau nei tikėjausi.

Asmeninio albumo nuotr./Vidas Bareikis, Adas Bareikis
Asmeninio albumo nuotr./Vidas Bareikis, Adas Bareikis

Ta proga norėjau, kad kartu iškeliautume į kelių dienų nelengvą kelionę ir taip pažymėtume visai naujo etapo jo gyvenime pradžią. Etapo su žymiai daugiau atsakomybių, tvirtybės ir kantrumo, kurio reikalaus gyvenimas, ir kartais tiesiog paprasčiausio vyriškumo, o ne buvusio „berniukiškumo“.

Ir žinokit, galiu drąsiai pasakyti, kad „ratas apsisuko“. Žygį Adas atlaikė kur kas geriau nei aš, ties 65 kilometru kai jau mintyse sukau visas įmanomas mintis apie pasidavimą, taksi ar tiesiog nualpimą, jis šalia švilpaudamas klausia:

O čia kodėl taip? Kad aš jaunas?“

Sakau: Ne b***, čia, kad aš senas...

Asmeninio albumo nuotr./Adas Bareikis
Asmeninio albumo nuotr./Adas Bareikis

Tai realiai pirmą kartą gyvenime pajutau, kaip ne aš link kažko tempiu sūnų, o jis tikrai padėjo ir motyvavo mane. Jausmas labai geras!

Per 3 dienas nuėjome 107 km, pamatėme neišpasakyto grožio laukinius paplūdimius, nakvojome palapinėje, radome rekordinį gintarą ir finiše suvalgėme pačią skaniausią picą mūsų gyvenime“, – rašė Vidas Bareikis ir pasidalijo nuotraukomis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Liepos 3 d. šeimos su vaikais PLC „Mega“ pramogaus nemokamai
Reklama
Naujos programėlės „Joiner App“ vartotojai atskleidė, kaip pasikeitė jų gyvenimai
Reklama
Šekspyriška vasara Pakruojo dvare: spektakliai, kvapą gniaužiantys triukai ir įspūdingos gėlių kompozicijos
Užsisakykite
15min naujienlaiškius