Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Vidury dienos apvogtas Karolio Murausko grožio salonas Kaune: „Viskas įvyko per 5 minutes“

Plaukų stilistas ir grožio salono įkūrėjas Karolis Murauskas susidūrė su itin nemalonia situacija. Vidury dienos vagys apšvarino jo grožio saloną Kaune ir pavogė pinigus, skirtus apmokėti sąskaitas.
Karolis Murauskas
Karolis Murauskas / Teodoro Biliūno / BNS nuotr.

Socialiniame tinkle „Facebook“ K.Murauskas pasidalijo šokiruojančia istorija. Pasirodo, vagys vidury dienos sugebėjo įsibrauti į jo grožio saloną ir pavogti nemažą pinigų sumą.

„Šiandien mano grožio salone – APIPLĖŠIMAS-VAGYSTĖ. Vidury šviesios dienos.

Apie 13:05 val. į grožio saloną užėjo moteris. Anot kolegos, lyg ir neblaivi. Aš dirbau kitame kabinete. Buvo padėta nemaža pinigų suma, bet ne itin gerai matomoje vietoje. Pinigai – sąskaitoms apmokėti. Kolega dažė plaukus. Moteris priėjo prie jo ir sako: „Ar nudažysi plaukus?“ Tas atsakė: „Tikrai ne.“ Moterį turbūt dėl alkoholio porą kartų lyg ir „užmetė į šoną“, ir ji žaibiškai dingo iš salono. Jai išėjus, iš karto prisistatė jos draugai – mergina ir vyras, atseit irgi kirptis. Tuo metu aš išeinu iš kito kabineto ir pastebiu, kad nėra pinigų. Sakau: „Kur pinigai?“ Jie neblaivūs rėkia su visais blnk… „mes ne vagys, mes neėmėm“. Klientė sako, kad ką tik buvo jų draugė ir dingo per sekundę, tada jie atėjo. Sakau: „Kur pinigai? Atiduokit, kitaip kviečiu policiją.“ Jie sako: „Mes neturim, gal draugė paėmė.“ Išbėgu į lauką, o tos draugės – nė kvapo. Visa tai įvyko gal per 5 minutes.

Būkite saugūs ir saugokite savo turtą!

P. S. Tegul Dievas jiems padeda, o pinigai – uždirbami!“, – rašė K.Murauskas.

Susisiekus su K.Murausku, jis portalui Žmonės.lt atskleidė, kad nuostoliai nėra dideli, tačiau visa situacija labai nemaloni.

„Nuostoliai nėra dideli, bet labai nemalonu kai iš tavęs paima kažkokie nepažįstami žmones. Atrodo kaip širdį išplešia, pažemina. Suma buvo 200 eurų“, – Žmonės.lt sakė K.Murauskas.

Tačiau žinomas vyras teigia, kad į policiją nesikreipė.

„Į policiją nesikreipėm, nes jau kaltininkė buvo pabėgusi nežinia į kokią pusę. Išlėkiau į lauką, o jos jau nebuvo. O jos draugai asocialūs tokie, girtuoklėliai, tai iš jų net ir policija neišreikalaus nieko, o poperizmo bus daug“, – apie savo sprendimą kalbėjo K.Murauskas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas