Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

„Vienas prieš vieną“: apie S.Vaitulionio santykius su policija ir kodėl S.Nainė runkelius vogė

Pašėlę, charizmatiški ir niekada nestokojantys geros nuotaikos. Taip galima pristatyti puikiais draugais esančius dainininkę, drabužių kūrėją Simoną Nainę ir komunikacijos specialistą Saugirdą Vaitulionį. Bet ar bičiuliai vienas apie kitą žino tikrai viską?
Simona Nainė ir Saugirdas Vaitulionis
Simona Nainė ir Saugirdas Vaitulionis / Luko Balandžio / 15min nuotr.

Pokalbių šou „Vienas prieš vieną“ draugai sulaukė gausybės netikėtų klausimų, į kuriuos Simona ir Saugirdas atsakė kaip visada išties nuotaikingai.

Kokį žinomą Lietuvos vyrą Simona Nainė buvo įsimylėjusi vaikystėje? Kodėl vogė runkelius, ar tiki vaiduokliais ir kurioje kūno vietoje, jei būtų priversta, išsitatuiruotų Saugirdo Vaitulionio veidą?

O ar Saugirdui teko kada nors susidurti su policija ir dėl savo garsaus juoko susidurti su problemomis? Tai tik keli klausimai, į kuriuos pašnekovai atsakė kaip niekad šmaikščiai.

VIDEO: Juoko dozė: netikėtų klausimų avantiūrai ryžosi Simona Nainė ir Saugirdas Vaitulionis

15min klausimų šou susitinka tiek puikūs draugai, scenos partneriai, tiek pirmą kartą pasimatę skirtingų veiklos sričių atstovai. Smagioje avantiūroje jau sudalyvavo stilistė Asta Valentaitė ir floristas Mantas Petruškevičius, „X Faktoriaus“ žvaigždės, geriausios draugės Iglė Bernotaitytė ir Marija Grabštaitė, ir pirmą kartą laidoje susitikę Vilniaus meras Remigijus Šimašius bei muzikantas Saulius Prūsaitis. Netikėtų klausimų avantiūrą taip pat išbandė broliai Lavrinovičiai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas