Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Viktoras Uspaskichas parodė nuo viešumos slėptą naują šeimą

Politikas Viktoras Uspaskichas (65) jau keletą metų vengė viešai kalbėti apie savo asmeninį gyvenimą. Tačiau dabar jis nusprendė nutraukti tylą ir daugelį nustebino atskleisdamas, kad turi ne tik naują žmoną, bet ir du mažamečius vaikus.
Viktoras Uspaskichas
Viktoras Uspaskichas / Irmanto Gelūno nuotr. ir stop kadrai

V.Uspaskichas LNK televizijos laidoje „KK2“ buvo kaip niekada atviras. Vyras parodė savo naują namą, kuris yra visai šalia ežero ir pasidalino žinia apie dvi mažametes atžalas. Pasirodo, kad politikas turi 4-erių metų dukrą ir 5-erių sūnų. Tiesa, laidoje jis sakė, kad būti tėvu vyresniame amžiuje yra visai kitoks jausmas nei būnant jaunam.

„Tada buvome jaunesni, buvome labiau užimti. Užsiėmėme verslu, buvo balių ir vaikų nematėme. Galiu sąžiningai prisipažinti – tėviškos kasdienės energijos šie vaikai gauna daug daugiau ir aš džiaugiuosi. Mielas mūsų bendravimas. Dabar vyresnis sūnus žiūri į mane ir sako – va, kada reikia susilaukti vaikų“, – LNK laidoje „KK2“ sakė V.Uspaskichas.

Politikas prasitarė ir apie auklėjimo užkulisius. Pasak jo, mažieji lengvai juo manipuliuoja ir nesupranta griežtumo.

„Nesupranta vaikai griežtumo, vaikai supranta meilę. Net jeigu tu šiek tiek pakeli balsą, jie tokie manipuliatoriai, eina pas tave ant rankų. Nesvarbu, kad tu ką tik norėjai juos pabarti“, – atviravo Viktoras.

V.Uspaskichas užsiminė ir apie naują žmoną, su kuria teigia gyvenantis be barnių. Tačiau jos viešai pristatyti nepanoro.

„Pas mus visiškai nėra barnių. Tiesiog nėra. Mes susikalbame“, – LNK televizijos laidoje „KK2“ sakė Viktoras Uspaskichas.

Žmonės.lt primena, kad Viktoras Uspaskichas su savo buvusia antra žmona Jolanta Blažyte oficialiai išsiskyrė 2017 metų vasario mėnesį. 25 metus trukusi santuoka buvo nutraukta dėl abiejų šalių kaltės, nors Jolanta siekė, kad dėl iširusios šeimos kaltu būtų pripažintas Viktoras.

V.Uspaskichas ir buvusi žmona J.Blažytė drauge augino dvi dukras Justę ir Laurą. Iš pirmosios santuokos politikas turi sūnų Eduardą ir dukterį Juliją.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas