Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Viktorija Siegel parodė, kaip atrodė jos oda prieš aknės gydymą: „Niekas netiki“

Nors socialiniuose tinkluose dažnas stengiasi rodyti tik nepriekaištingas nuotraukas, Viktorija Siegel išdrįso paviešinti ir pirmą kartą prabilti apie kovą su akne. Ji atskleidė, kad su odos problema kovojanti iki šiol.
Viktorija Siegel
Viktorija Siegel / Dariaus Kučio ir asmeninio albumo nuotr.

V.Siegel komentaras socialiniame tinkle netruko sulaukti gausybės reakcijų. Kaip sakė pati Viktorija, ji šias nuotraukas ir savo istoriją nusprendė paviešinti tik dėl to, kad daugelis tiesiog netikėjo, jog ji yra susidūrusi su odos problemomis. Tad norėdama parodyti, kad aknė aktuali ir suaugusiems, ji paviešino „ne saldžias ir neapdirbtas nuotraukas“.

„Ši problema aktuali labai daug merginų, moterų ir net vyrų, nepriklausomai nuo jų amžiaus. Ir patikėkite – po kosmetikos sluoksniu to tikrai nepaslėpsi“, – pabrėžia Viktorija.

Asmeninio albumo nuotr. /Viktorija Siegel
Asmeninio albumo nuotr. /Viktorija Siegel

Ji sako pirmą kartą su bėrimais susidūrusi 14-os metų, tačiau su problemą pavyko su pamažu įveikti. Tiesa, dėl odos Viktorija labai kompleksavo, sulaukdavo net patyčių.

„Galbūt tuo metu nebuvau radusi tinkamo dermatologo. Blaškiausi tarp rekomendacijų, patarimų, siūlomų priemonių, realiai buvau išbandžiusi beveik viską, kas skirta kovai su akne. Nuo pigiausių priemonių iki tokių, kur už mažo kremo buteliuką teko pakloti net 200–300 eurų. Ir rezultatai aišku buvo, tik procesas labai lėtas. Tačiau tokiai ligai įveikti reikia laiko“, – prisimena Viktorija.

Ir nors ji tikėjosi, kad bėrimai jau praeityje, praėjusią vasarą Viktorija vėl susidūrė su šia problema, todėl iš Prancūzijos grįžusi į Lietuvą iš karto apsilankė pas dermovenerologę, kuri tinkamomis priemonėmis padėjo įveikti atsinaujinusią aknę.

„Aišku, po aknės lieka „nemalonūs prisiminimai“ ant veido odos, kurių norisi atsikratyti. Taigi, šiuo metu darau kosmetologės man paskirtas procedūras, naudoju tik griežtai man skirtas priemones, ir rezultatai tikrai matosi.

Dar noriu pridurti, merginos, negalvokite, kad vienas kremukas jums panaikins visus bėrimus. Tai neįmanoma. Reikia viso gydymo kurso. Ir man rezultatai pasimatė tik po gerų 3–4 mėnesių. Su akne reikia kantrybės ir tam, kad ji negrįžtų, nuolat reikalinga priežiūra“, – sako Viktorija.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas