Ir vasarą naujienų netrūksta. Prenumerata vos nuo 0,50 Eur/mėn!
Išbandyti

Vilius ir Violeta Tarasovai – apie kritiką dėl stiliaus ir ginčus: „Į sceną tenka lipti ir susipykus“

Drevernos uoste savaitgalį nuaidėjo Žilvino Žvagulio organizuotas „Vėjo festivalis“, kuriame ant Marių kranto legendinius hitus atliko garsiausi scenos grandai. Vilius ir Violeta Tarasovai taip pat nepraleido progos pasirodyti gausiai susirinkusiai miniai ir pasimatyti su scenos bičiuliais.
Violeta ir Vilius Tarasovai, Žilvinas Žvagulis
Irena Starošaitė, Žilvinas Žvagulis / Teodoro Biliūno / BNS nuotr.

„Praėjusiais metais nepavyko dalyvauti festivalyje, nes turėjome pasirodyti kitur, bet šiemet atlėkėm net iš kito koncerto“, – portalui Žmonės.lt sakė Vilius Tarasovas, vos nulipęs nuo „Vėjo festivalio“ scenos.

„Smagu čia būti ir matyti, kaip Žvagulis vis dar spirga. Man kažkoks kosmosas, kaip tiek metų jis turi tiek energijos“, – šypsojosi ir Violeta Tarasovienė.

Pora atskleidė, kad festivalis jiems artimas ne tik dėl jį organizuojančio bičiulio Žilvino Žvagulio, bet ir dėl vietos. „Dreverna – labai faina vieta, dažnai koncertuojame čia“, – atskleidė pora.

Teodoro Biliūno / BNS nuotr./Žilvinas Žvagulis ir Violeta Tarasovienė „Vėjo festivalyje“ Drevernoje
Teodoro Biliūno / BNS nuotr./Žilvinas Žvagulis ir Violeta Tarasovienė „Vėjo festivalyje“ Drevernoje

Klaipėdoje gyvenantys Tarasovai pasakojo, kad ši vasara bus darbinga, nors koncertų ir kiek mažiau nei praėjusiais metais. Paklausti, kaip pora ilsisi po darbingų savaitgalių, pašnekovai atskleidė, kad toli keliauti nereikia.

„Mes jūros vaikai, todėl mums geriausias poilsis – jūra, smėlis, gamta. Po savaitgalių važiuojam į savo „ofisą“ – Smiltynės paplūdimį. Kai visi dirba pirmadienį, mes draugus erzinam ir siunčiam nuotraukas iš ten“, – juokėsi Vilius.

Teodoro Biliūno / BNS nuotr./Violeta ir Vilius Tarasovai „Vėjo festivalyje“ Drevernoje
Teodoro Biliūno / BNS nuotr./Violeta ir Vilius Tarasovai „Vėjo festivalyje“ Drevernoje

Ne vienerius metus kartu koncertuojanti šeima pasakojo, kad kaip ir tarp kiekvienos poros gyvenime pasitaiko pykčių. „Pasitaiko ir į sceną lipti susipykus, bet dažniausiai ten ir susitaikome“, – prasitarė Violeta.

„Ypač per meilės dainas, pasižiūri vienas į kitą ir ištirpsti“, – šyptelėjo Vilius.

O tirpti Viliui tikrai yra ko – juk scenoje jo žmona Violeta atrodo nuostabiai. Tiesa, Violeta atskleidė, kad rinkdamasi savo įvaizdį ji visada konsultuojasi su Viliumi.

„Visada, kai ką nors nusiperku, bėgu vyrui parodyti. Dažnai tenka drabužius grąžinti, bet ką padarysi. Vilius pats didžiausias mano kritikas“, – juokėsi Violeta.

„Violeta taip pat mano kritikė, vienas kitam patariam. Bet šiaip esame klasikos mėgėjai, nemėgstam išsišokti“, – pridūrė Vilius.

Teodoro Biliūno / BNS nuotr./Violeta ir Vilius Tarasovai „Vėjo festivalyje“ Drevernoje
Teodoro Biliūno / BNS nuotr./Violeta ir Vilius Tarasovai „Vėjo festivalyje“ Drevernoje

Galiausiai portalui Žmonės.lt paklausus, ar galėtų gyvenimo ir scenos partneriai vadinti vienas kitą geriausiais draugais, poros nuomonė išsiskyrė.

„Geriausi draugai nesame, nes turiu geriausią draugę, su kuria plepu valandų valandas“, – sakė V.Tarasovienė.

„O man Violeta yra geriausia draugė, jai sakau viską – nuo džiaugsmų iki bėdų“, – baigdamas pokalbį savo mintimi pasidalijo V.Tarasovas.

Primename, kad šeštadienį Drevernos uoste skambėjo geriausios 30-mečio dainos, kurias atliko Asta Pilypaitė, Diamond (UK), Eglė Jakštytė, Edmundas Kučinskas, Egidijus Sipavičius, Grupė 2 – Karolis ir Donatas, grupė „Čilinam“, grupė DAR, grupė „Patruliai“, grupė „Vairas“ ir Laura Remeikienė, Inga Valinskienė, Irena Starošaitė, Marius Jampolskis ir Irūna, Ovidijus Vyšniauskas, Radži, Steponas Januška ir grupė „Studija“, Violeta ir Vilius Tarasovai bei Vytautas Šiškauskas. Scenoje pasirodė ir pats festivalio organizatorius Žilvinas Žvagulis.

Fotogalerija:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Liepos 3 d. šeimos su vaikais PLC „Mega“ pramogaus nemokamai
Reklama
Naujos programėlės „Joiner App“ vartotojai atskleidė, kaip pasikeitė jų gyvenimai
Reklama
Šekspyriška vasara Pakruojo dvare: spektakliai, kvapą gniaužiantys triukai ir įspūdingos gėlių kompozicijos
Užsisakykite
15min naujienlaiškius