Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Vilniaus centre – paplūdimio vakarėlis su Dileta Kisieliene: praeiviai grožėjosi merginų įvaizdžiu

Ankstų vasaros rytą, eilinę darbo dieną, Vilniaus gatvės praeiviai buvo stebinami neeiliniu vaizdu. Vilniaus cente įsikūrusiame restorane vyko paplūdimio vakarėlis.
Diletos ir bičiulių fotosesija „Aš esu laisva ir aš esu jėga“
Diletos ir bičiulių fotosesija „Aš esu laisva ir aš esu jėga“ / Monikos Žlabienės nuotr.

„Tik įsivaizduokit, pirmadienis, žmonės rimtai nusiteikę, ankstų rytą eina į darbą, o mes atsidariusios langus, su maudymosi kostiumėliais, šokam ant baro, tarp spalvotų kokteilių ir austrių. Vieni praeidami fotografavo, kiti rodė „liuks“, praeinančios moterys šypsojosi“, – juokiasi dainininkė Dileta.

Fotografė Monika Žlabienė, dainininkė Dileta ir prekinio ženklo „Phono“ įkūrėja Živilė Aleknaitė surengė fotosesiją moteris apjungiančia tema „Aš esu laisva ir aš esu jėga“. Įkvėptos ir besidžiaugiančios matant tiek daug laimingų moterų, jas vienijančių iniciatyvų, įvairių klubų ir susibūrimų.

Monikos Žlabienės nuotr./Diletos ir bičiulių fotosesija „Aš esu laisva ir aš esu jėga“
Monikos Žlabienės nuotr./Diletos ir bičiulių fotosesija „Aš esu laisva ir aš esu jėga“

„Fotosesijos tikslas buvo perteikti tą laisvą, savimi pasitikinčios moters emociją. Visai nesvarbu, kur tu esi – ar prie upės, ar prie jūros, ar Maldyvuose, ar bare Vilniaus centre – tu esi tu, laisva ir nepriklausoma, tiesiog gražios sielos moteris. Toliau ši mintis tik įgavo pagreitį: moterys mieste, moterys miesto gatvėse, moterys bare! Taip! Moterys bare! Su maudymosi kostiumėliais, bare! Visos skirtingos, bet tuo pačiu ir panašios – laisvos, savimi pasitikinčios moterys. Paskambinus merginoms, tarp jų ir charizmatiškajai šokėjai Ievai Eisimantei, vizažistei Albertai Statauskei, korepetitorių mokyklos „Saulė“ įkūrėjai Saulei Šalnaitei – sako, darom! Ir taip visos susitikome Vilniaus gatvėje, „Meating Room“ restorane. Kur Živilė sudėliojo konceptą, nuostabi ir talentinga fotografė Monika visą tai užfiksavo, ir „voila“ – turim!“ – priduria Dileta.

Monikos Žlabienės nuotr./Diletos ir bičiulių fotosesija „Aš esu laisva ir aš esu jėga“
Monikos Žlabienės nuotr./Diletos ir bičiulių fotosesija „Aš esu laisva ir aš esu jėga“


Dar prieš metus pristačiusi savo prekinį ženklą Dileta.shop, dainininkė džiaugiasi, kad paskatinta kitų moterų, ji ėmėsi šios veiklos ir jau švenčia vienerių metų gimtadienį.

„Jūs tik pasižiūrėkite aplink, toli ieškoti nereikia, kad ir tuose pačiuose socialiniuose tinkluose mirga motyvuojančios antraštės „laisvos moterys“, „laisvos mintys“, „laisva siela“… Ir tai trendina! Būti savimi iš tiesų trendina! Ir aš taip nuoširdžiai dėl to džiaugiuosi! Kad pagaliau vis daugiau moterys kalba apie laisvumą nuomonės, pažiūrų, gyvenimo būdo bei stiliaus prasme. Moteriškas solidarumas bei palaikymas motyvuoja vieną kitą visose gyvenimo srityse. Pamenu, kiek palaikymo ir paskatinimo sulaukiau pradėti savo verslą, kai dar pati svarsčiau ir drįsau tik pasvajoti… Moterys – jūs įkvepiat! Tikiuosi, tai ir atsispindi mano kuriamo drabužių prekinio ženklo koncepte, palieku tai vertinti jums. Linkėjimai“, – šypsosi Dileta.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas