Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vilniaus senamiestyje – 42-asis Edvardo Žičkaus gimtadienis: žinomi bičiuliai ir netikėta staigmena

Sostinės senamiestyje TV laidų vedėjas ir prodiuseris Edvardas Žičkus savaitgalį surengė gimtadieninius vėlyvuosius pusryčius. Netrūko malonių staigmenų, o tarp svečių pasirodė ir nemažai garsių žmonių.

„Man tai įspūdingiausias senamiesčio kiemelis su išlikusia didžiule Vilniaus miesto gynybinių įtvirtinimų dalimi. Kiemas apjuostas istorinių pastatų ir jaukiai apaugęs senais augalais, kuriuos šis ruduo nudažė ypatingomis auksine ir raudona spalvomis“, – šypsosi tik ką gimtadienį atšventęs Edvardas.

Mildos Lomanienės nuotr./Edvardo Žičkaus 42-ojo gimtadienio šventė
Mildos Lomanienės nuotr./Edvardo Žičkaus 42-ojo gimtadienio šventė

Beveik tris dešimtis svečių šiemet jis pakvietė garsios sostinės virtuvės šefės ruoštų vėlyvųjų pusryčių į „Grotthuss Boutique Hotel“ restoraną, pro kurio panoraminius langus atsiveria kvapą gniaužiantys vaizdai, rašoma pranešime spaudai.

Gimtadienius ypatingose vietose artimiesiems ir draugams mėgstantis rengti E.Žičkus šiemet norėjo ne triukšmingos ir siautulingos šventės, o jaukių pokalbių grojant klasikinei muzikai ir mėgaujantis gurmaniškais patiekalais savaitgalio popietę.

Mildos Lomanienės nuotr./Edvardo Žičkaus 42-ojo gimtadienio šventė
Mildos Lomanienės nuotr./Edvardo Žičkaus 42-ojo gimtadienio šventė

„Šie metai man buvo kupini netikėtų ir ne pačių smagiausių iššūkių, apskritai, pastarieji keleri metai yra gana chaotiški ir stokojantys stabilumo, todėl labai norėčiau palinkėti sau, kad pagaliau mano gyvenime įsivyrautų ramybė, tikrumas ir stabilumas“, – susirinkusiesiems jautrius žodžius sakė garsus žurnalistas.

Kadaise puotas šimtui ir daugiau svečių rengęs, E.Žičkus šiemet greta savęs norėjo matyti tik pačius brangiausius žmones. Tad iš įvairių Lietuvos ir užsienio miestų jo pasveikinti atskubėjo arti trisdešimties giminaičių, draugų, kolegų.

„Dėl nenumatytų aplinkybių prie stalo trūko kelių man itin brangių žmonių, bet, kad ir kaip toli jie būtų buvę, žinojau, kad tądien mintimis tikrai yra su manimi“, – prisipažino TV laidų kūrėjas.

Fotogalerija:

Tarptautiniams žurnalams „Elle Travel Lithuania“ ir „Elle Decoration Lithuania“ vadovaujantis vyras savo gimtadienį vadina savotiškais naujaisiais metais, po kurių visuomet įvyksta lūžis daugelyje gyvenimo sričių.

„Svarbu, kad visi būtų sveiki, saugūs, mylimi ir laimingi“, – keldamas taurę sakė Edvardas.

Jo artimieji šiemet nutarė surengti netikėtą staigmeną ir pačiam šventės kaltininkui – padovanojo poros savaičių kelionę į JAV. Užkietėjęs keliauninkas į turą po Ameriką išvyks jau visai netrukus.

Jaukiuose gimtadienio pusryčiuose dalyvavo ir nemažai žinomų Edvardo bičiulių. Tarp jų – verslininkė, gemologė Alma Latvytė, TV ir radijo laidų vedėja Daiva Tamošiūnaitė, natūralios medicinos pradininkė Lietuvoje Jelena Tulčina su vyru Feliksu, garsenybių fotografė Ana Rosso, tinklaraštininkė Kristina Pozingytė, viena garsiausių mūsų šalyje florisčių Inesa Borkovska, interjero dekoratorė Indrė Reimorienė, kvapų ekspertė Živilė Račkauskaitė, restorano „Protėviai“ bendraturčiai Mantas ir Dalia Miežanskai, žinoma plaukų stilistė Laima Vainilavičienė ir kiti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šviežia ir kokybiška mėsa: kaip „Lidl“ užtikrina jos šviežumą?
Reklama
Kaip efektyviai atsikratyti drėgmės namuose ir neleisti jai sugrįžti?
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai