Sportas gyvai

Vilniaus senamiestyje surengtoje šventėje – būrys garsenybių: vaišinosi egzosomų kokteiliais

Trečiadienį Vilniaus senamiestyje duris atvėrė šveicariškų natūropatinių sveikatinimosi patirčių oazė. Šventės nepraleido ir žinomi žmonės.

Kartu su gausiu būriu garsenybių revoliucinį požiūrį į sveikatingumą pristatęs šveicarų prekės ženklas „Treat It Green” surengė veiklos pradžią Lietuvoje žyminčią šventę, rašoma pranešime spaudai.

Didėjantis vartotojų susidomėjimas sveikatingumo tema nepaliko abejingų ir garsenybių gretose – susipažinti su revoliucija atvyko įžymybių agentė Magdalena Sabalė, žurnalistas Orijus Gasanovas, knygų-albumų apie gyvensenos kultūrą autorius, stiliaus guru Eugenijos Skerstonas, kūrybininkė Gitana Bukauskienė, mados fotografė Reda Mickevičiūtė, TV laidų vedėjas ir prodiuseris Edvardas Žičkus, nuomonės formuotojos Simona Burbaitė, Edita Lavrinovič, Simona Starkutė ir kt.

Fotogalerija:

Unikalią patirtį svečiams suteikė ir pirmasis Lietuvoje egzosomų kokteilių baras, kuriame buvo galima paragauti žaliųjų kokteilių bei pažinti jų naudą žmogaus kūnui. Renginio organizatoriai pasirūpino ir dar niekur neregėta laboratorijos ekspozicija, kuri atspindėjo egzosomos kelionę per augaluose užkoduotą informaciją.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pastatus įdomiais daro ne tik fasadai: kodėl svarbu, kad jie galėtų pasakoti istorijas?
Reklama
Gal pats metas dalyvauti „Saulėlydžio“ sagos maratone? Visos dalys jau „Telia Play“ platformoje
Reklama
Parama gamtai gali būti ir tvaresnė, ir stilinga: „Lidl“ ir Lietuvos jūrų muziejus pristato unikalią suvenyrų kolekciją
Reklama
Išmanūs transporto infrastruktūros sprendimai – naujasis pažangos etapas pasitelkiant 5G
Užsisakykite
15min naujienlaiškius