„World Press Photo“ paroda. Apsilankykite
Bilietai

Vilniuje duris atvėrė naujos koncepcijos baras-restoranas: jo savininkė – žinoma verslininkė

Ketvirtadienio vakarą Vilniuje, Nemenčinės plente, oficialiai atidarytas naujos koncepcijos baras-restoranas „PineWood“. Įsikūręs išskirtinėje vietoje, pušyne, jis vilniečiams ir miesto svečiams pasiūlė autentiškus italų virtuvės šefo Antonio Serra sukurtus patiekalus ir prie jų derančius kokteilius, kurių receptūras kūrė pasaulio barmenų čempionatų dalyviai. Šio naujo verslo autorė – Baltijos-Amerikos klinikos savininkė Inga Malinauskienė.
Vilniuje duris atvėrė naujos koncepcijos baras-restoranas: jo savininkė – žinoma verslininkė
Vilniuje duris atvėrė naujos koncepcijos baras-restoranas: jo savininkė – žinoma verslininkė / Josvydo Elinsko / 15min nuotr.

Šis baras-restoranas išsiskiria unikalia koncepcija, kuomet gaminami modernios europietiškos virtuvės patiekalai pagal skonio savybes yra derinami prie kokteilių. Ypatinga ir jį supanti aplinka – baras-restoranas įsikūrė vaizdingame sostinės gamtos kampelyje – pušyne, šalia Nemenčinės plento.

„Tai bus geriausias baras-restoranas Vilniaus mieste, laužantis šiuolaikinės gastronomijos standartus. Galiu patikinti, kad čia apsilankęs kiekvienas klientas liks maloniai nustebintas ir neabejotinai norės sugrįžti,“ – įsitikinęs „PineWood“ virtuvės šefas italas Antonio Serra.

Baras-restoranas dėl jame patiekiamų unikalių, specialiai sukurtų patiekalų ir kokteilių jau dabar vadinamas gastronomijos sensacija. Net 6 pasaulio kalbomis kalbantis, iš Sardinijos kilęs virtuvės šefas Antonio Serra sako, kad kūryba jo gyvenime užima svarbią vietą ir be jos jis neįsivaizduojantis savo darbo virtuvėje.

Atidarymo akimirkos – galerijoje:

„Geras šefas patiekalą pagamina per 3–5 minutes, tačiau tam, kad jį sukurtų užtrunka metų metus. Kūryba yra neatsiejama kiekvieno šefo kasdienybės dalis, o kurti išskirtinius patiekalus yra didelis talentas ir menas,“ – teigia A.Serra.

„PineWood“ meniu sudaro 5 patiekalų temos – tuno, vegetariškas, jautienos, jūros ir įvairusis. Prie šių patiekalų specialiai buvo sukurti derantys kokteiliai.

Baro-restorano idėjos autorė ir savininkė Inga Malinauskienė, kuriai taip pat priklauso Baltijos-Amerikos klinika, pati kūrė baro-restorano interjerą ir iki menkiausių detalių lyg paveikslą sudėliojo jaukumą, gerą atmosferą ir ramią aplinką kuriančius interjero elementus. Pagrindinę baro erdvę užpildo sodriai žalios spalvos baldai, egzotiniai augalai bei pagrindinis akcentas – virš baro skirtinguose lygiuose kabantys stilingi šviestuvai. Visa baro-restorano erdvė pasidalija į dvi dalis – pagrindinę ir verandą. Pastaroji – tai egzotikos ir jaukumo oazė, kurioje natūralios šviesios pastelinės spalvos žaidžia su už lango matomu žaliu gamtos fonu.

Taip 1932 metais pastatytas pastatas tapo moderniu, išskirtiniu baru-restoranu „PineWood“, kurio vardą padiktavo čia augančios šimtametės pušys ir pajūrio atmosferą sukurianti aplinka.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Testas.14 klausimų apie Kauną – ar pavyks teisingai atsakyti bent į dešimt?
Reklama
Beveik trečdalis kauniečių planuoja įsigyti būstą: kas svarbiausia renkantis namus?
Reklama
Kelionių ekspertė atskleidė, kodėl šeimoms verta rinktis slidinėjimą kalnuose: priežasčių labai daug
Reklama
Įspūdžiais dalinasi „Teleloto“ Aukso puodo laimėtojai: atsiriekti milijono dalį dar spėsite ir jūs