Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Vilniuje – Holivudo ikonų įkvėptais aromatais dvelkiantis vakarėlis: susiviliojo žinomi žmonės

Į išskirtinio dizaino, piešiniais dailintų kvepalų pristatymą rinkosi tie, kuriems kvepalų pasirinkimas nėra tik dar vienas kvapnus pirkinys. Aukštosios parfumerijos gerbėjai Vilniuje turėjo progą susipažinti su naujais prancūziškais aromatais, kuriuos sukurti įkvėpė menas ir legendinės Holivudo ikonos.
Nišinės parfumerijos namų vakarėlo svečiai
Nišinės parfumerijos namų vakarėlo svečiai

Atvykus į nišinės parfumerijos namus „The House of Drops“, svečius pasitiko dailiai išdėlioti naujieji aromatai, gėlių kompozicijos, avietiniai ir vaniliniai macarons sausainiai, šokoladu aplietos madlenos. Visų šių grožybių epicentre – naujieji „HFC Paris“ kvepalai, kurių flakonėliai dailinti spalvingais piešiniais. Nišinės parfumerijos namuose kviestinę publiką pasitikusi Marilyn Monroe daina „I Wanna Be Loved By You“ čia skambėjo irgi ne veltui – būtent taip pavadintas vienas šios kvepalų kolekcijos aromatas.

Lukas Balandis / BNS nuotr./Nišinių aromatų pristatymas Vilniuje
Lukas Balandis / BNS nuotr./Nišinių aromatų pristatymas Vilniuje

Stilingus ir išskirtinius flakonėlius apžiūrinėjo, bei mėgstamą kvapą rinkosi, čia apsilankę nuomonės formuotojai Naglis Bierancas, Inga Žuolytė, Rasa Stasionienė, „Ali šokoladinės“ bendrakūrėjė Patricija Gadžijeva, „SbyS“ laisvalaikio drabužių kūrėja Simona Starkutė, televizijos ir radijo laidų vedėjas Rimas Šapauskas, stilistė Greta Žvinklytė ir kt.

Fotogalerija:

Gardžiais renginio desertais pasirūpinusi Patricija Gadžijeva mano, kad kvepalai – puiki dovana. O jų juk niekada nebūna per daug. Tiesa, kvapni dovana gera tada, kai žinai, kokios aromatų natos artimajam ar draugui patinka. „Gavusi dovanų mėgstamą aromatą – labai apsidžiaugiu. Įprastai prisirišu prie vienų kvepalų, kol neatrandu naujų, visiškai pakertančių kojas. Kvepalus pauostau, pasipurškiu, grįžtu su tuo kvapu pagyventi, ir jeigu niekaip negaliu pamiršti, tas flakonėlis būtinai papildo mano jau turimą aromatų kolekciją.“ Kuo kvepės, Patricija renkasi pagal sezoną: vasarą kvėpinasi gaivesniais aromatais, o žiemą – sodresniais. Dabar turi dvejus mėgstamiausius kvepalus: „Vieni jų pripildyti šafrano ir oud‘ o natomis, o kitame vyrauja avietės ir oud‘o duetas. Visgi dažniau neatsispiriu sunkesniems aromatams.“

Lukas Balandis / BNS nuotr./Nišinių aromatų pristatymas Vilniuje
Lukas Balandis / BNS nuotr./Nišinių aromatų pristatymas Vilniuje

Štai Simona Starkutė kvepalų kitiems niekada nedovanoja. Užtat mielai teikia dovanų čekius iš nišinių kvepalų butikų – šitaip kiekvienas gali pats išsirinkti uoslei artimiausią aromatą.

„Visi turime skirtingus skonius, todėl kas kvepia vienam, nebūtinai patiks kitam. Žaviuosi specifiniais aromatais, o kokie jie, žinau tik aš. Visgi moteriai sudėtinga išrinkti mėgstamą kvapą. Čia tau – ne rankų kremą dovanoti“, – juokiasi.

Simona kvėpinasi kasdien ir gausiai. Kaip pati sako, jai neužtenka išlipus iš dušo pasitepti losjonu ir ruoštis dienai. Rytais kvėpinasi vienu aromatu, vakare dar kitu, o spintelėje jų turi... beveik šešiasdešimt skirtingų! „Esu apsėsta kvepalų. Nemažai jų turiu dar nepradarytų, nuo modeliavimo laikų, kai daug keliavau. Kada Lietuvoje nebuvo nišinės parfumerijos salonų, man buvo įprasta kvepalus pirkti užsienio butikuose ir oro uostuose. Tuomet ir drauges dažnai palepindavau kokiu nors aromatu. Pamenu, nusiųsdavau kelių kvepalų nuotrauką ir liepdavau išsirinkti patinkančius. Dabar to daryti nebereikia, nes ir mūsų šalyje yra nuostabių vietų, kur gali atrasti gausybę išskirtinių aromatų.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Skrydžio režimu: atviras „Gurtam“ vadovo interviu su Benediktu Vanagu
Reklama
Kokias tvoras ir kodėl šiemet renkasi namų savininkai?
Reklama
Daugiau Pliusų sporto entuziastams:„Gym+“ vėl plečiasi
Reklama
„Teleloto“ naujienos ne tik tarp vedėjų: nuo šiol laimės visi studijos žaidėjai