Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vilniuje slapta susituokė „Eurovizijos“ dalyvė Catrinah: „Daugelis draugų liko mūsų nesupratę“

„Eurovizijos“ atrankoje prieš porą metų su daina „Be Free“ išgarsėjusi atlikėja Catrinah neslepia – dainų konkursas jai padovanojo ne tik žinomumą, bet ir meilę. Tuomet netikėtai sulaukusi vaikystės pažįstamo Luko Fiodorovo (29) žinutės Jekaterina Pranevič (31) net negalvojo, kad judviejų pažintis išsirutulios į rimtus santykius, o galiausiai – į vestuves.
Jekaterina Pranevič ir Lukas Fiodorovas
Jekaterina Pranevič ir Lukas Fiodorovas / Asmeninio albumo nuotr.

Tačiau šeštadienį po dvejų su puse metų draugystės pora vienas kitam ištarė vieną svarbiausių gyvenimo „taip“ – iš Vilniaus santuokų rūmų jie išėjo kaip vyras ir žmona.

Tiesa, apie vestuves žinojo tik patys brangiausi poros artimieji ir draugai – iš anksto apie savo šventę jie nieko neinformavo. „Kai kalba pakrypsta apie asmeninius santykius, abu esame slapukai. Norėjome susituokti kukliai, paprastai. Nesiruošėme daryti jokios šventės, todėl nusprendėme įregistruoti tik civilinę santuoką – „susirašėme“, o vėliau su šeima pavakarieniavome“, – 15min kalbėjo ji.

Asmeninio albumo nuotr./Jekaterina Pranevič ir Lukas Fiodorovas
Asmeninio albumo nuotr./Jekaterina Pranevič ir Lukas Fiodorovas

Nors nuo šventinės puotos Jekaterina ir Lukas neišsisuks – abu juokiasi, kad daugybę draugų ir giminaičių laukia tikros fiestos, kurią jiedu atidėjo... kitai vasarai. „Tiesiog taip nusprendėme. Nors mums daug kas pavyksta netradiciškai, nemėgstame gyventi pagal taisykles, mąstome savitai ir tiesiog klausome savęs. Taip, daugelis draugų liko mūsų nesupratę, niekam apie vestuves nesiskelbėme, bet taip norėjome ir tiek“, – pripažino Jekaterina.

„Norėjome tuoktis šią vasarą, tačiau aš išvykau į Ameriką, mokiausi, dirbau, keliavau. Nepavyko visko suderinti, todėl pagalvojome, kad nenorime atidėti oficialios ceremonijos iki kitų metų. O jau pašvęsime su visais kiek vėliau“, – kalbėjo pašnekovė.

Po savaitgalį vykusių vestuvių ji pasirinko vyro pavardę ir tapo Fiodorova.

Šiandien Jekaterina gerbėjams geriau žinoma Aikos slapyvardžiu, Lukas – inžinierius, dirbantis pardavimų srityje. Ir nors Jekaterina ilgą laiką svajojo savo gyvenimą sieti su medicina, gyvenimas ją tą nuvedė muzikos keliu.

„Buvo laikas, kai galvojau kraustytis iš Lietuvos į Vokietiją, ten turėjau kitus santykius ir galvojau keisti profesiją. Ieškojau savęs ne meno srityje, norėjau iš gyvenimo ko nors stabilesnio. Tačiau tuomet sulaukiau pasiūlymo dalyvauti „Eurovizijoje“. Paskutinę dieną pateikiau paraišką – pajaučiau, kad nors protas planu dėlioja visai kitaip, širdis sako grįžti į Lietuvą.

Sėkmingai debiutavau, sulaukiau daug dėmesio. Tuomet atsirado ir Lukas. Jis namuose neturi televizoriaus, bet kaip tik tą vakarą lankė tėvus, o jie žiūrėjo „Eurovizijos“ atrankas. Pamatęs ekrane mane jis nusprendė man parašyti žinutę. Luką pažinojau jau seniai, mūsų tėvai bendraudavo, bet mes buvome praradę ryšį. O dabar jį vėl atnaujinome. O tuomet jau viskas rutuliojosi savaime...“, – 15min kalbėjo Jekaterina.

VIDEO: Catrinah pristatė dainą „Be Free“ (PUSFINALIS)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Ekspertai įvertino: ko reikia, kad Lietuvos verslai klestėtų?
Reklama
Sporto veiklų įvairove ir dalyvių gausa Telšiuose pažymėta Sporto diena
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant