Vestuvės įvyko vasarišką, lietaus atgaivintą liepos 1-osios popietę, artimųjų ir bičiulių apsuptyje.
Pora vestuvinius žiedus sumainė Vilniaus Šv. Mikalojaus bažnyčioje.
Deivydo išrinktoji Milda Savickaitė – ekonomistė.
Po jautrios santuokos ceremonijos jaunieji ir jų svečiai pietavo Deivydo restorane „Dublis“. O vakare šventė tęsėsi Europos centro golfo klube.
Keliose skirtingose šalyse gyvenęs ir dirbęs Deivydas Praspaliauskas šiandien yra vienas žinomiausių virtuvės šefų Lietuvoje.
Prieš keletą metų Deivydą Praspaliauską buvo galima sutikti Danijoje plaunantį indus, o šiandien jis – prestižinių Vilniaus restoranų įkūrėjas ir virtuvės šefas.
Penktadienį Vilniuje paskelbtame geriausių Lietuvos restoranų 30-tuke D.Praspaliausko restoranas „Dublis“ užėmė antrą vietą.
Daugiau Deivydo ir Mildos vestuvių šventės akimirkų ir įspūdžių rasite šios savaitės žurnale „Žmonės“.