Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Vingio parke suskambo neįprasti Lietuvos žvaigždžių duetai: hitus kartu traukė tūkstančiai

Liepos 25-ąją, Vilniaus globėjo šv. Kristoforo dieną, sostinės Vingio parke jau trečią kartą vyksta įsimintini „Jaunas kaip Vilnius“ koncertai. Scenoje – ne tik garsioji Rita Ora, bet ir žinomi popmuzikos atlikėjai, nustebinę netikėčiausiais pasirodymais.
Neįprasti Lietuvos žvaigždžių duetai
Neįprasti Lietuvos žvaigždžių duetai / Skirmantas Lisauskas/ BNS nuotr.

Ketvirtadienį Vingio parke vykstančiame koncerte netrūksta džiaugsmo įvairaus muzikinio skonio melomanams. Pirmą kartą pristatomoje Jaunimo scenoje nuo 16 val. buvo galima išgirsti sparčiai kylančias grupes, o kiek vėliau klasikinės muzikos gerbėjus džiugino LNOBT orkestras su žinomais operos dainininkais.

Kuo pasidžiaugti rado ir popmuzikos gerbėjai – koncerte „Jaunas kaip Vilnius“ juos nustebino netikėti duetai ir įdomios legendinių dainų interpretacijos.

Žinomi dainininkai jungėsi į netikėtus duetus ir kartu su LNOBT orkestru atliko naujai aranžuotas dainas. Vakaro metu kartu suskambėjo Giedrės ir Jazzu, Džiugo Širvio ir I.Jankauskaitės, Makso Melmano ir Roko Yan, Jurgos Šeduikytės ir Gamkos, Garbanoto ir Monikos Pundziūtės-Monique, Nombeko Augustės ir Vaidoto Valiukevičiaus, Aistės Smilgevičiūtės ir Giedriaus Širkos duetai. Ypatingą pasirodymą paruošė ir Silvester Belt su LNOBT orkestru.

Skirmantas Lisauskas / BNS/Atlikėjų duetai
Skirmantas Lisauskas / BNS/Atlikėjų duetai

Dar prieš koncertą duetą su Inga Jankauskaite rengęs Džiugas Širvys teigė, kad jiedu publikai staigmeną ruošė ilgai.

„Pasirinkome dainą, kuri jungtų tiek mano, tiek Ingos kartą, taip pat sujungtų skirtingus žanrus, kuriuos atstovaujame. Tikimės, kad visi susirinkę su mumis paniūniuos, padainuos ar bent jau palinguos į taktą“, – dar prieš koncertą tikėjosi dainininkas, pasirinktą dainą iki pat paskutinės minutės laikęs paslaptyje.

O pati I.Jankauskaitė džiaugėsi, kad jos pasiūlytos legendinės dainos idėja sulaukė Džiugo palaikymo: „Akivaizdu, jog yra bendrų amžinų dalykų, kurie sutampa. Tai labai viltinga daina, šiandien skambanti neįtikėtinai aktualiai, nors buvo sukurta prieš beveik 30 metų.“

Grupės „Garbanotas“ vokalistas Šarūnas Joneikis antrino, kad norint nustebinti Vilniaus publiką reikėjo išties pasistengti.

Skirmantas Lisauskas / BNS/Atlikėjų duetai
Skirmantas Lisauskas / BNS/Atlikėjų duetai

„Ji labai įvairi, nes susijungia ir pačių vilniečių, ir iš kitų miestų ar šalių atvykusiųjų muzikinis skonis. Pastebiu, kad norint šią publiką sužavėti, reikia gerokai pasistengti“, – kalbėjo jis.

„Jaunas kaip Vilnius“ vakarą vainikuos Ritos Oros koncertas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kokias tvoras ir kodėl šiemet renkasi namų savininkai?
Reklama
Daugiau Pliusų sporto entuziastams:„Gym+“ vėl plečiasi
Reklama
„Teleloto“ naujienos ne tik tarp vedėjų: nuo šiol laimės visi studijos žaidėjai
30 metų su ypatingais vaikais dirbanti mokytoja Irutė: neįsivaizduoju, kaip galime skirstyti vaikus