Paskutinės akcijos dienos! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Violetos Tarasovienės 50-mečio proga – įspūdinga vyro Viliaus dovana: išleido 50 tūkstančių eurų

Penktadienio vakaras – pats tinkamiausias laikas šventę švęsti. O progų tikrai prisikaupė: Violetai Riaubiškytei – 50, Eglei Jackaitei – 50, o Marius Repšys ir Remigijus Žiogas ką tik atšventė 40-mečius. Šia proga jie atviravo apie balius, metus, klaidas bei patirtis.
Violeta Tarasova ir Vilius Tarasovas
Violeta Tarasova ir Vilius Tarasovas / Asmeninio albumo nuotr.

Laidoje „KK2 penktadienyje“ dainininkas Vilius Tarasovas papasakojo istoriją apie žmonai įteiktą 50-mečio dovaną.

„Ko norėtum? – paklausiau. Kaip tik tuo metu ieškojom naujo automobilio. Tiek neplanavau investuoti, bet kai įėjome į saloną... Kaip aš sakau, šarka išsirinko sau dovaną. Mano dovana tiesiog buvo mano nusileidimas jos norams“, – kalbėjo Vilius.

„Man patiko dizainas, – vyro komentarą savo užburiančiu juoku palydėjo Violeta. – Geras brendas, žinomas visame pasaulyje, salonas, technika. Vilius ne prie technikos, o mane papirko visi tie mygtukai“.

LNK nuotr./„KK2 penktadienis“
LNK nuotr./„KK2 penktadienis“

Taip pora įsigijo „Range Rover“ automobilį už 50 tūkstančių eurų. O kodėl ne laikrodis, ne deimantai?

„Čia jau praeitis. Mano briliantas kuklus, laikrodis ne pats prabangiausias. O automobilis – taip. Ir tai jis nėra pats prabangiausias ir naujausias, nebuvo, kad išleistumėme visus pinigus“, – patikslino Violeta.

50-metį atšventusi aktorė Eglė Jackaitė taip pat vardijo savo gautas dovanas. „Kelionės į Ispaniją, į Monaką, kvepalai, papuošalai, masažai, knygos. Vokeliai – pilni ir solidūs. Po 200 eurų tai jau tikrai. Likau maloniai nustebinta“, – šypsojosi Eglė Jackaitė.

LNK nuotr./„KK2 penktadienis“
LNK nuotr./„KK2 penktadienis“

Reginių organizatorius Remigijos Žiogas sako, kad kartais žmonės galvoja, kad jam, linksmuoliui, reikia išradingų dovanų – taip yra gavęs 12 pakuočių tualetinio popieriaus, arba šalmą alui gerti, nors nėra gyvenime gėręs alkoholio.

„Per pačią tikrąją gimimo dieną pasiėmiau geriausią draugą ir mes išvažiavome į Izraelį. Buvo savaitė meditacijos, ėjome Kristaus keliais. O grįžus – jau šurmulys. Pasidovanojau Tado Sokolovo paveikslą Paskutinės vakarienės tema, šiuolaikišką, su grafičiais. Gavau keturias senovines kolekcines monetas už 2 tūkstančius eurų, akys buvo pilnos ašarų, jaučiausi, lyg man pirštųsi“, – juokėsi R.Žiogas.

LNK nuotr./Remigijus Žiogas
LNK nuotr./Remigijus Žiogas

Tačiau vieną originaliausių dovanų prisipažino gavęs aktorius Marius Repšys. „Mano brolis Mantas Jančiauskas, režisierius, yra labai išradingas žmogus. Jis man padovanojo DNR testą“, – šypsojosi M.Repšys.

LNK nuotr./Marius Repšys
LNK nuotr./Marius Repšys

Savo gerbėjus žvaigždės mielai kviečia į koncertus, bet asmeninių baliukų  durys – užvertos. Tad ši laida – išskirtinė proga  pamatyti, išgirsti ir palyginti ar, pavyzdžiui, paprastų žmonių šventės daug skiriasi nuo Juozo Liesio ar Violetos Tarasovienės, o taip pat sužinoti, kokios dabar kainos, tradicijos bei tendencijos. Jau šį vakarą, 19.30 val., „KK2 penktadienyje“ per LNK.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas