Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Virtuvės šefas Deivydas Praspaliauskas su mylimąja Rasa taps tėvais: laukiasi pirmagimio

Restoraną „Amandus“ Vilniaus senamiestyje valdantis garsus virtuvės šefas Deivydas Praspaliauskas su širdies drauge Rasa Senkute gyvena šeimos pagausėjimo nuotaikomis. Pora laukiasi pirmosios atžalos.
Deivydas Praspaliauskas
Deivydas Praspaliauskas / „Gediminas Gražys Photography“ nuotr.

Šia naujiena Deivydas viešai pasidalijo savo paskyroje feisbuke.

„Draugės ir draugai, jau visai netrukus su Rasele patapsime „tetuuukas ir mamytė”. Fantastika, ar ne?“, – pasidžiaugė jis.

D.Praspaliauskas pridūrė, kad jei bus norinčių prisidėti prie būsimos atžalos auginimo daiktais ar mintimis, jis su mylimąja mielai lauksiąs.

„Prieš įsijaučiant į tėvelių vaidmenį ir visų smulkmių paieškas mielai priimsim išaugtas lovytes ir vėžimėlius ar kėdutes ir, žinoma, svarbiausius patarimus!“ – feisbuke rašė Deivydas.

Po įrašu pasipylė sveikinimai būsimiems tėveliams.

Draugès ir draugai ???? Jau visai neužilgo su Rasele patapsim “tetuuukas ir mamytė” ???? fantastika ar ne? ???????????? Prieš...

Posted by Deivydas Praspaliauskas - Amandus on 2020 m. spalio 10 d., šeštadienis

Neseniai televizijos laidoje „Bus visko“ D.Praspaliauskas pasakojo, su kokiais iššūkiais susidūrė atėjus „Covid–19” krizei – „Amandus“ ištuštėjo ir teko kaip nors išlaikyti verslą. Šiuo sunkiu laikotarpiu paaiškėjo, pasak Deivydo, kas buvo „Amandus“ restorano partneriai ir draugai, o kas tik naudos siekėjai. Deivydas išmoko prisitaikyti ir vertinti kiekvieną centą, kiekvieną maisto trupinėlį. Suprato, kad pats gali padaryti labai daug.

Karantino metu pats ir gamino, ir išvežiojo maistą į namus. Susirado naujas mažesnes patalpas Užupyje, savo rankomis pradėjo jas įrenginėti. Į pagalbą stojo draugai, kolegos ir ištikimiausi klientai. Oficialiai atsinaujinusio restorano šventės dar nespėjo padaryti, nes, vos tik atvėrė duris, klientai ėmė plūsti ir nuo pirmos dienos restoranas visada pilnas.

15min primena, kad anksčiau Deivydas Praspaliauskas buvo vedęs ekonomistę Mildą Savickaitę, tačiau 2018-aisiais teismas nutraukė pusantrų metų trukusią poros santuoką bendru sutarimu.

Skyrybų priežastimi tąkart įvardytos nesutapusios jųdviejų vertybės.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas