Metinė prenumerata tik 6,99 Eur. Juodai geras pasiūlymas
Išbandyti

Virtuvės šefas Deivydas Praspaliauskas tapo kulinarinės laidos vedėju

Į eterį trečią kartą sugrįžta kulinarinė-konditerinė pokalbių laida „Gardu Gardu“. Laidos vedėjo vaidmuo šįkart patikėtas garsiam virtuvės šefui, restorano ir braserijos „Dublis“ įkūrėjui Deivydui Praspaliauskui, kuris kiekvieną savaitgalį pusryčiaujantiems siūlys netradicines pusryčių valgių improvizacijas ir intriguojančius pokalbius su Lietuvos garsenybėmis.
Deivydas Praspaliauskas
Deivydas Praspaliauskas / „Gardu Gardu“ nuotr.

„Niekada nesvajojau apie laidos vedėjo vaidmenį, tačiau pasidaviau šiai avantiūrai – patiko laidos koncepcija gaminti vien tik pusryčius. Visada renkuosi improvizaciją, o ne formules, todėl buvo įdomu eksperimentuoti su tradiciniais pusryčių valgiais ir suteikti jiems naujų skonių,“ – įpusėjus laidų filmavimams sakė Deivydas.

Laidos kūrėjai atskleidžia, kad pagrindinė laidos „Gardu Gardu“ misija išlieka ta pati – parodyti, kad gaminti gali visi. Laidos metu žiūrovams bus pateikiami nesudėtingi, greitai paruošiami pusryčių receptai ir pripažinto virtuvės šefo patarimai, kaip į gaminimo rutiną įtraukti naujų spalvų ir skonių. TV3 eteryje Deivydas pusryčiaus ne vienas – jam kompaniją palaikys ir apie savo pusryčiavimo įpročius pasakos žinomi Lietuvos žmonės.

„Gardu Gardu“ nuotr./Deivydas Praspaliauskas ir Agnė Grigaliūnienė
„Gardu Gardu“ nuotr./Deivydas Praspaliauskas ir Agnė Grigaliūnienė

„Manau, kad Lietuvoje kulinarinės-konditerinės laidos pamažu keičia savo formatą į gerąją pusę. Prieš ruošdamasis laidos filmavimams atidžiai tyrinėjau panašių laidų įrašus – panaršius po 10-ties ar net 5-erių metų senumo archyvus sunku nesijuokti. Dabar viskas kitaip – atsiranda daugiau laisvumo, bendravimo, vietos netikėtumams ir sveikam humorui,“ – apie pokyčius kalba D.Praspaliauskas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kai norai pildosi: laimėk kelionę į Maldyvus keturiems su „Lidl Plus“
Reklama
Kalėdinis „Teleloto“ stebuklas – saulėtas dangus bene kiaurus metus
Reklama
85 proc. gėdijasi nešioti klausos aparatus: sprendimai, kaip įveikti šią stigmą
Reklama
Trys „Spiečiai“ – trys regioninių verslų sėkmės istorijos: verslo plėtrą paskatino bendradarbystės centro programos