R.Bolgovas svečiams pateikęs paragauti gardžių užkandžių ir įmantrių patiekalų, pasakojo, kad vestuvės yra mėgstamiausia jo šventė.
„Per vestuves jaudinasi ne tik jaunavedžiai, bet ir aš. Galiu nemiegoti dieną ir naktį prieš šventę. Jaunosios prisimena suknelę, svečiai šventę, o aš – maistą, – atviravo virtuvės šefas. – O šiandien norime pasidalinti patarimais, kaip surengti šventę, apie kurią vėliau kalbėtų visi. Svarbiausia yra sukurti ypatingą atmosferą, kurią prisiminsite visą gyvenimą.“
Ruslanas vakaro svečiams paragauti pateikė šaltų užkandžių: baltame „Porto“ vyne marinuotų mini kriaušių su vištienos kepenėlėmis, paštetu bei Parmezano sūrio drožlėmis, mini sumuštinukų su silpnai sūdytos lašišos filė, putpelių kiaušiniais bei skraidančios žuvies ikrais ir mini sumuštinukų su mėlynuoju pelėsiniu sūriu bei figų džemu
Susirinkę svečiai ragavo karštų patiekalų: keptos anties krūtinėlės su karamelizuota kriauše, šaltalankių padažu ir morkų-pastarnokų muslinu, rifešerio filės su Provanso žolelių trupinukais, svogūnų laiškais bei krapų aliejumi su natūralių apelsinų sulčių padažu ir švelnia kukurūzų „Polenta“, pagardinta žaliais žirneliais, svieste keptais žiediniais kopūstais „Romanesko“.
Ruslanas Bolgovas |