Virtuvės šefo Ruslano Bolgovo patiekalais Panevėžyje mėgavosi ir Simas Jasaitis

Garsi virtuvės šefo Ruslano Bolgovo jubiliejinė kulinarinė kelionė „25 skonio istorijos“ po Lietuvą jau pasiekė finišo tiesiąją. Šįkart jo gerbėjai į unikalią vakarienę rinkosi Panevėžyje. Tarp daugybės gero maisto ragautojų buvo ir keli retai viešumoje matomi žmonės – krepšininkas Simas Jasaitis bei grupės „Naktinės personos“ įkūrėjas Aras Vėberis.
Ruslano Bolgovo vakarienės Panevėžyje akimirka
Ruslano Bolgovo vakarienės Panevėžyje akimirka / Dariaus Gumbrevičiaus nuotr.

„Kai atrodo, jog viskas išragauta ir nei vienas derinys nebegali nustebinti, šį kartą svečiams paruošiau karamelizuotų burokėlių kremą „Tarchūnas“, kietųjų kviečių duonos tinklelį, parūkytos anties krūtinėlės dulksną“, – gardėsių apibūdinimus vardino R.Bolgovas.

O kad paneigtų gajų mitą, jog žuvis draugauja tik su citrina, R.Bolgovo pateiktam derinyje tarp jūros gėrybių buvo apelsinai ir morkytės: daržo skrynios gėrybių marinuota kuprės filė, apelsinų skonio purslai, plėšytas aštuonkojis, morkos „Purple Haze“.

Dariaus Gumbrevičiaus nuotr./Ruslano Bolgovo vakarienės Panevėžyje akimirka
Dariaus Gumbrevičiaus nuotr./Ruslano Bolgovo vakarienės Panevėžyje akimirka
Dariaus Gumbrevičiaus nuotr./Aras Vėberis
Dariaus Gumbrevičiaus nuotr./Aras Vėberis

Žiemą prasidėjusį degustacinių vakarienių ciklą virtuvės šefas inicijavo savo veiklos dvidešimtpenkmečio proga.

R.Bolgovo patiekalų jau ragavo Anykščiuose, Druskininkuose, Šiauliuose, Palangoje, Panevėžyje, Trakuose, Klaipėdoje ir kituose miestuose. Iki metų pabaigos rinktinio maisto šventės dar vyks Marijampolėje.

„Kiekviename mieste gaminu vis kitus patiekalus. To, ką ruošiau Panevėžyje, nebuvo įmanoma paragauti jokioje kitoje vietoje. Galbūt todėl kai kurie svečiai yra dalyvavę ne viename ar dviejuose, o beveik visuose mano rengtuose vakaruose“, – sakė R.Bolgovas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Tyrimas atskleidė: „Lidl“ dažno vartojimo prekių krepšelis – pigiausias
Reklama
Įspūdingi baldai šiuolaikinei svetainei: TOP 5 pasirinkimai