Jis savo istoriją papasakojo LNK gyvenimo būdo laidoje „Nuo... Iki...“. 37–erių Justinas – puikus pavyzdys, kad sėkmingą verslą galima sukurti ne tik svetur, bet ir Lietuvoje. Tereikia sumanumo, atsidavimo, ir, žinoma, juodo darbo. 16 metų pragyvenęs Anglijoje, turėjęs ten sėkmingą restoraną, o asmeninėms šventėms pinigų negailintiems turtuoliams gaminęs už tūkstančius eurų per dieną, Justinas nusprendė važiuoti į Lietuvą ir vėl viską pradėti nuo nulio. „Visą laiką buvo visokių nuomonių. Buvo sukiojančių pirštu ties smilkiniu ir tą dieną, kai išvažinėjau į Angliją, ir tuomet, kai grįžau į Lietuvą“, – pasakojo Justinas.
Lazdijus itin dažnai pravažiuoja apsipirkti į Lenkiją vykstantys lietuviai, siena nuo čia vos už septynių kilometrų. Tačiau pastaruoju metu į miestelį vis dažniau atvyksta ir gardaus maisto mėgėjų, išgirdusių apie buvusio emigranto maisto vagonėlį bei užkandinę „Hashtag“, įsikūrusius tarp vienos mieste esančių degalinių ir automobilių plovyklos. Savo gimtinėje, Lazdijuose maitinimo verslą pradėjęs prieš dešimt mėnesių, Justinas labai greitai išgarsėjo. Jo valgiaraštis šmaikštus, o patiekalai tokie, kokių nerasite ne tik jokioje vietos kavinėje, bet ir didmiesčio užkandinėje. Burgeris su omarais, ar jautienos karpačio su trumais? „Kodėl gi ne!“, – sako Justinas, savo patiekalais kiekvienam užsukusiam pažadantis tikrų tikriausią maisto komą.
Kokią gimtinę jis pamatė po daugelio metų, kad viską metęs sugrįžo? Ir kokių aplinkinių komentarų sulaukė maitinimo verslą nusprendęs pradėti mažame Lazdijų miestelyje? Gyvenimo būdo laidoje „Nuo... Iki...“ jau šį pirmadienio vakarą, 20 val., per LNK.