Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Vizažistė Kristina Jurgilė įspūdingus žinomų moterų portretus kuria tiesiog ant rankos

Kosmetologė bei makiažo meistrė Kristina Jurgilė, žinoma kaip „Jurgile Beauty“, kone prieš metus ėmėsi unikalaus projekto. Vizažistė tiesiog ant savo rankos pradėjo kurti žinomų pramogų pasaulio moterų portretus, kuriais žavi savo socialinio tinklo „Instagram“ gerbėjus.
Kristina Jurgilė ir jos makiažo darbai
Kristina Jurgilė ir jos makiažo darbai / Asmeninio albumo nuotr.

Aistrą vizažui Kristina Jurgilė atrado prieš dvejus metus, o daugiausia žinių sėmėsi iš socialinių tinklų. Mokydamasi iš pasaulinių meistrų mergina kone kasdien piešė, tobulino gabumus ir lavino ranką. Tiesa, praktikai Kristina nusprendė dažyti ne savo veidą, o ranką.

„Viskas prasidėjo nuo akių piešimo, bet ilgainiui pabodo, tad sugalvojau piešti veidus“, – 15min pasakojo vizažistė.

Įkvėpimo ilgai ieškoti nereikėjo – Kristina nusprendė piešti žinomų šalies moterų veidus. Pirmas blynas – stilistės Agnės Jagelavičiūtės portretas – tąkart neatrodė prisvilęs, tačiau dabar, prisiminusi rezultatą, spaudžia šypseną.

Jurgile beauty nuotr. /Prezidentės Dalios Grybauskaitės nuotraukos
Jurgile beauty nuotr. /Prezidentės Dalios Grybauskaitės nuotraukos

„Turiu pripažinti, kad portretas nebuvo labai panašus, – sako Kristina. – Bet nuo to laiko jaučiuosi smarkiai patobulėjusi.“

Socialinių tinklų nuotr. /Ievos Daugirdaitės portretas
Socialinių tinklų nuotr. /Ievos Daugirdaitės portretas

Kristina spėjo ant savo rankos įamžinti jau daugiau nei dešimt moterų, kuriomis žavisi, stebi socialiniuose tinkluose. Tai – Patricija Gadžijeva, Indrė Stonkuvienė, Ieva Daugirdaitė, Monika Kazakevičiūtė-Kriščiūnienė, Gabija Varnaitė, Ieva Mackevičienė. Ir būtent Ieva Mackevičienė, kaip sako vizažistė, tapo jos kūrybos lūžio tašku.

„Pradžioje nesulaukiau jokių reakcijų, todėl buvau pradėjusi abejoti kūrinių kokybe. Bet buvau taip užsikabinusi, kad negalėjau sustoti. Tik po Ievos viskas pasikeitė – ji pirmoji įvertino ir pasidalijo mano darbu. Negaliu apsakyti, koks tai buvo nerealus jausmas“, – teigė K.Jurgilė.

Įvertinimas svarbus kiekvienam kūrėjui, ypač kai procesas užtrunka net kelias valandas. Visgi Kristina tikina laiko neskaičiuojanti – piešti ant rankos tikras malonumas.

„Niekad nebuvo klausimo, ar tai sunku. Tiesą sakant, piešiant net nejaučiu, tad bet kuriuo atveju tai darau, kai turiu laisvą dieną, – sakė Kristina. Pasidžiaugusi, kad susidomėjimas vis didėja, ji neatmeta galimybės ateityje įamžinti ir žinomus vyrus.

„Iš tiesų, tikslas yra lavinti ranką, tad tikrai tęsiu, tik nežinau, ar tokia pačia forma. Neslėpsiu, renkuosi atsakingai, nesivaikau madų ir nepuolu piešti daugiausia sekėjų turinčias ar tituluotas moteris. Pasirenku pagal savo simpatijas“, – šypsosi Kristina.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas