„World Press Photo“ paroda. Apsilankykite
Bilietai

Vytautas Mackonis „Skonio“ atrankoje per plauką išvengė nelaimės

Patiekalų ruošimui įtaką turi ne tik kulinarinis išsilavinimas, bet ir fizikos dėsniai. Tuo įsitikino šokėjas Vytautas Mackonis, dalyvaujantis LNK kulinarinio šou „Skonis“ atrankoje.
Vytautas Mackonis
Vytautas Mackonis / LNK nuotr.

Atrankos filmavimo metu Vytautas tik laimingo atsitiktinumo dėka neapsidegino odos ir akių, kai ant įkaitusios keptuvės sprogo įpiltas šaltas raudonas vynas.

„Tai buvo mažas pirotechnikos stebuklas, – juokiasi Vytautas Mackonis. – Šį padažą su raudonu vynu gaminu dažnai, bet pirmą kartą įvyko toks sprogimas. Keptuvė buvo pernelyg įkaitusi ir joje dar buvo likę riebaliukų iš anksčiau keptos mėsytės. Sprogo efektingai, o kameros užfiksavo“.

Pasak Vytauto, jis tik atsitiktinai neapsidegino. „Kai jau likau sveikas, ėmiau išgyvent dėl marškinių, kurie, atrodė, buvo nepataisomai sugadinti su karštu raudonu vynu. Bet laimei, mano žmona daro stebuklus – balti marškiniai vėl kaip nauji“.

„Skonio“ atrankai V.Mackonis gamino stirnieną, bulvių košę su parmezano sūriu ir muskatu bei vyno padažą. Ragaudama patiekalą komisija nė neįtarė apie virėją ką tik ištikusį sprogimą.

„Skubėjimas ir įtampa daro savo“, – incidentą, apkartinusį atranką, reziumavo V.Mackonis. Didįjį vyno sprogimą LNK žiūrovai išvys sekmadienį 19.30 val.

VIDEO: Vytauto Mackonio incidentas virtuvėje

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Testas.14 klausimų apie Kauną – ar pavyks teisingai atsakyti bent į dešimt?
Reklama
Beveik trečdalis kauniečių planuoja įsigyti būstą: kas svarbiausia renkantis namus?
Reklama
Kelionių ekspertė atskleidė, kodėl šeimoms verta rinktis slidinėjimą kalnuose: priežasčių labai daug
Reklama
Įspūdžiais dalinasi „Teleloto“ Aukso puodo laimėtojai: atsiriekti milijono dalį dar spėsite ir jūs