Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vytenis Pauliukaitis prasitarė netyčia prigirdęs kolegas kava su skalbimo milteliais

Šį penktadienio vakarą „Auksinėje blykstėje“ – neįtikėtini žmonių sugebėjimai, unikalūs talentai ir juos vertinantys asmenys, teigiama LNK pranešime spaudai.
Vytenis Pauliukaitis
Vytenis Pauliukaitis / LNK nuotr.

Laidoje svečiuosis gebėjimu ne tik gražiai, bet ir šmaikščiai kalbėti bei delikačiai įgelti apdovanotas režisierius ir laidos „2 minutės šlovės“ vedėjas Vytenis Pauliukaitis.

Vydas pastebėjo, kad didžiausias Vytenio talentas – gražiai dažytis ūsus. Dar pasiteiravo, kuo režisierius juos taip tamsina. „Aišku, batų tepalu, – atšovė net nemirktelėjęs Vytenis. – Dabar jie bekvapiai, tad labai patogu.“ 

Humoro jausmu nesiskundžiantis laidos „2 minutės šlovės“ vedėjas atvirai klojo savo nuomonę apie šiuolaikinius talentus ir apskritai siūlė atskirti sąvokas – kas yra talentas, o kas yra tik sugebėjimai patraukti dėmesį. Vyteniui Pauliukaičiui teko ne kartą sėdėti komisijose ir vertinti gabius žmones ne tik Lietuvoje, bet ir svetur. 1986–89 metais Vytenis gavo pasiūlymą padirbėti televizijoje Maskvoje. Vyriškiui teko laimė dirbti su muzikinėmis laidomis. „Ten studijoje dirbau su trylika kamerų, o Lietuvoje – su keturioms,“ – apie darbo sąlygas čia ir Rusijoje „Auksinės blykstės“ studijoje pasakojo režisierius. Pritarė jis ir teiginiui, kad ten daug ką lemia pinigai. Nors jam dirbant muzikos laidų redakcijoje Maskvoje niekas šlamančių krūvos ar kitokio kyšio nesiūlė, jis girdėjęs gandą, kad jaunas atlikėjas, norintis pasirodyti Naujametinėje televizijos laidoje, turėjo padovanoti zaporožietį, kuris tuomet kainavo apie tris tūkstančius rublių.

„Auksinės blykstės“ studijoje Vytenio taip pat nelaukė dovanos, o intriguojanti Išpažinčių dėžė, kurioje slėpėsi tikrai smagi istorija apie tai, kaip režisierius pasikvietęs draugus į svečius, netyčia juos prigirdė kavos su skalbimo milteliais. Jis tiesiog tamsiame vonios kambaryje prisėmė vandens iš indo, kuriame jo mama buvo pamerkti staltieses skalbimui. Tai supratęs tik ryte, jis perbalęs skambino iš baimės savo draugams, tarp kurių buvo amžinatilsy dainininkė Janina Miščiukaitė, klausit, ar jie sveiki. Bet šie kurie piktinosi, kodėl Vytenis jiems neleidžia po baliuko normaliai išsimiegoti.

Smagios istorijos, dėmesį  kaustantys talentai ir šarmingos asmenybės – jau šį vakarą, 19.10 val. „Auksinėje blykstėje“ per LNK.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas