Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vilniuje atidaryta nauja bendradarbystės erdvė: įkurtuvėse – garsūs svečiai ir stilingas šou

Įspūdingas mados šou ir pokalbiai apie lūkesčius darbo aplinkai – taip kviestinei auditorijai buvo pristatyta naujausia Vilniuje bendradarbystės vieta.
Vilniuje atidaryta nauja bendradarbystės erdvė
Vilniuje atidaryta nauja bendradarbystės erdvė

Proga apsidairyti stilingose ir komfortiškose „Workland Flow“ erdvėse pasinaudojo būrys verslo ir pramogų pasaulio atstovų, rašoma pranešime spaudai.

Išskirtinis dizainas ir ideali vieta

„Atidarydami vis naujas „Workland“ erdves, ieškome išskirtinumo tiek kurdami interjerą, tiek apgalvodami jų pristatymą visuomenei. Šįkart naująją lokaciją verslo ir meno atstovams pristatėme per meną, madą, išryškindami drąsos, tvarumo temas. Vakarą pradėjome aukštosios mados pasirodymu, kurį rengėme drauge su „Sustainable Fashion Week Vilnius“, vadovaujamu Serge Gandžumian ir Indrės Jakaitytės-Gandžumian“, – pasakojo Laura Panovienė, „Workland“ vadovė Lietuvoje.

Fotogalerija:

Madų šou buvo pristatytos dvi lietuvių dizainerių kolekcijos – Kotrynos Kvašytės „Gerai, kai turi fantaziją“ bei Armino Rimkaus „Save Our Souls“. K.Kvašytė pristatė kūrinius iš antrinio panaudojimo žaliavų, kurie prikėlė dizainerės vaikystės piešinius, tuo tarpu A.Rimkus kėlė susirūpinimą dėl klimato kaitos nykstančiais Lietuvos gyvūnais – kiekvienas jaunojo dizainerio kūrinys reprezentuoja skirtingą gyvūną iš Raudonosios knygos, o dizainas apima atitinkamo gyvūno spalvą, raštą, tekstūrą ir formą.

Organizatorių nuotr./„Workland Flow“ atidarymas Vilniaus centre
Organizatorių nuotr./„Workland Flow“ atidarymas Vilniaus centre

Kaip pabrėžė L.Panovienė, aukštosios, tvarios mados šou idėja itin siejasi su „Workland“ konceptu, kuriame svarbius vaidmenis turi ir tvarumas, ir siekis kurti įkvepiančias, išskirtines erdves darbui.

Strategiškai patogioje Lvivo gatvėje iškilusiame naujame biurų pastate įsikūrusi „Workland Flow“ erdvė– jau penktoji sostinėje. Renginio svečiai – nuomonės formuotoja Ieva Mackevičienė, radijo ir televizijos laidų vedėja Simona Albanavičiūtė-Bandita, holistinės medicinos specialistė Viktorija Macijauskienė, startuolių ekosistemos ekspertė Inga Langaitė, verslininkas Domas Dargis, atlikėja Kristina Ivanova, „Motyvuoti atletai“ įkūrėjas Artūras Swan, fotografas, verslininkas Marius Jovaiša ir kiti. Naujojo architektūrinio interjero projekto autoriai – „NoAarchitects“ komanda.

Organizatorių nuotr./„Workland Flow“ atidarymas Vilniaus centre
Organizatorių nuotr./„Workland Flow“ atidarymas Vilniaus centre

„Didžiuojamės sukūrę dar vieną bendradarbystės centrą, kuris apjungia viską, ko reikia šiuolaikiniam verslui – pagal poreikį lanksčiai pritaikomas erdves, pilnai įrengtus biurus ir augančią bendrystę, o kartu išlaiko verslui būtiną privatumą. Mūsų bendruomenės nariai dažnai akcentuoja privačių pokalbio kabinų poreikį, ir čia jų turime net dvidešimt dvi. Ir klasika tapęs privalumas – vieta, vieta, vieta – esame pačioje verslo centrų šerdyje, iš čia greitai pasiekiamos svarbios Vilniaus institucijos, restoranai, SPA ir sporto klubai. Laikas yra vienas brangiausių resursų, tad stengiamės pasirūpinti visais kasdienos poreikiais“, – pasakojo L.Panovienė.

Organizatorių nuotr./„Workland Flow“ atidarymas Vilniaus centre
Organizatorių nuotr./„Workland Flow“ atidarymas Vilniaus centre

Estetiška aplinka – kūrybiniam įkvėpimui

Dizainas kurtas rūpinantis ne tik funkcionalumu ir ergonomika, bet ir tuo, kad kiekviena diena čia skatintų kūrybiškumą. „Tikriausiai kiekvienas galime pasakyti, kad gražioje, stilingoje aplinkoje, kurioje apgalvotos visos detalės, dirbti daug maloniau, kyla įkvėpimas, o taip pat produktyvumas. Skiriame tam didelį dėmesį ir matome efektąį „Workland“ biurus neretai kreipiasi įmonės, ieškančios įkvepiančių erdvių, padedančių gimti naujoms idėjoms, originaliems sprendimams“, – sako L.Panovienė.

Pasak Lauros Panovienės, kiekvienas „Workland“ centras kuriamas taip, kad pravėrus duris nekiltų mintis – „kažkur tai jau mačiau“. Todėl kiekvienas interjeras – ryškus, naujas, originalus, o naujasis išsiskiria ir specialiai šiam centrui sukurtu baldų gobelenu.

„Nuolat stebime rinką ir galimybes atidaryti naujas lokacijas, kurios būtų modernios, komfortiškos, atlieptų šiuolaikinio verslo ir jo darbuotojų poreikius tiek Lietuvoje, tiek kitose Baltijos šalyse ir Suomijoje. Tad laukite naujų mūsų kvietimų“, – ateities planais dalijosi L.Panovienė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito