Paskutinė akcijos diena! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

„X Faktoriaus“ nugalėtojas iš grupės „Mando“ pradeda solo karjerą: ar jie išsiskyrė?

„Mando“ – grupė, kurią sudaro Antoine'as Wend ir Mindaugas Pundzius, projekto „X faktorius“ laimėtojai. Panašu, kad jie stabdo savo veiklą ir grįžta nauju sąstatu – nuo šiol Antoine'as Wend pasirodys kaip solistas, tačiau gros su grupe, kurioje prie pianino bus ir Mindaugas.
„X faktoriaus“ nugalėtojai  – „Mando“
„X faktoriaus“ nugalėtojai – „Mando“ / Luko Balandžio / 15min nuotr.

„Mando“ lietuvių meilės gavo su kaupu – 2021-ųjų pabaigoje ne tik triumfavo „X faktoriaus“ superfinale, bet, kaip paaiškėjo, lyderiais buvo ir ankstesnes laidas.

„Dabar svarbiausia nesustoti“, – po pergalės sakė grupės narys pianistas Mindaugas Pundzius. Tuo metu prancūzas Antoine'as Wend, nors pagal profesiją yra architektas, tikino, kad nuo šiol labiau koncentruosis į muziką. O ir jo kolegos iš Prancūzijos stipriai palaiko – aptarinėdavo visus pasirodymus.

Po laimėjimo jiedu lankėsi 15min studijoje, kur atskleidė, jog ateityje grupė galbūt pasipildys ir naujais nariais, nes ne visiems kūriniams bus tinkamas toks sąstatas. Anot Mindaugo, būtų sunku išjudinti žmones tik su pianinu ir vokalu.

„Mes labai gerai susibičiuliavome su „Bloom“ merginomis, tad galbūt jas prijungsime, nes jos irgi yra degančios noru koncertuoti“, – tada svarstė pašnekovas.

Asmeninio albumo nuotr./„Mando“
Asmeninio albumo nuotr./„Mando“

Praėjus beveik aštuoniems mėnesiams grupė „Mando“ peraugo į Antoine'o Wend solinės karjeros pradžią. Atlikėjas sutiko 15min pakomentuoti, kas paskatino pasukti tokiu keliu.

Jis tikino, kad su Mindaugu ir prodiuseriais nuo pat pradžių buvo sutarta, jog Antoine'as bus solo atlikėju. Tačiau scenoje abu vis tiek gros kartu, o prie jų, kaip ir anksčiau žadėjo, prisijungs grupės „Bloom“ narė.

„Dabar turiu muzikantų Lietuvoje, kuriuos saugau. Mindaugas, be abejo, gros pianinu, o Gertrūda Paužaitė, iš grupės „Bloom“, būgnais. Kartais pasirodysime ir didesniu sąstatu“, – 15min komentavo A.Wend.

Dar prieš „X Faktorių“ Antoine'as kūrė savo mini albumą, kurį žada išleisti greitu metu.

„Sukūriau „Mando“ specialiai „X faktoriui“, nes solo atlikėjų atranka jau buvo pasibaigusi. Prieš tai trejus metus ruošiausi EP išleidimui, kurį teko atidėti dėl muzikinio projekto“, – teigė atlikėjas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas