Geras turinys neatostogauja. Prenumerata vos nuo 0,50 Eur/mėn!
Išbandyti

Ypatinga proga – I.Zasimauskaitės laiškas vyrui: „Kartais pusryčiai drauge tampa nebesvarbūs“

Neseniai dukrelės Prijos pirmąjį gimtadienį atšventusi dainininkė Ieva Zasimauskaitė dabar mini dar vieną jaukią šeimos sukaktį. Ji su vyru Simu Grabausku pasitiko trečiąsias vestuvių metines.
Ieva Zasimauskaitė su vyru Simu ir dukra Prija
Ieva Zasimauskaitė su vyru Simu ir dukra Prija / Olia Gotli nuotr.

Šeštadienį Ieva Zasimauskaitė trečiųjų vestuvių metinių proga socialiniuose tinkluose paskelbė atvirą laišką vyrui, kuriuo sutiko pasidalinti ir su Žmonės.lt skaitytojais.

„Meile, jau mes 3 metai santuokoje. Aš labai norėjau turėti šeimą, kai buvau maža, tai buvo mano didžiausia svajonė. Norėjau kartu valgyti pusryčius, juoktis, kalbėtis, šokti, turėti vaikų, mylėti, norėjau turėti tvarkingus namus su minkštais rankšluosčiais (nežinau kodėl, bet tai man atrodė laimė ir kažkokia idilė).

Kai mes pradėjome gyventi, labai išsigandau, nes atrodė, jog viskas kažkaip per gerai. Atrodė, kad taip nebūna.. Ir vis prisimindavau, kad įsimylėjimas trunka tik 3 metus ir po to prasidės tikrasis darbas.

Bet mums jau praėjo beveik dvigubai tiek ir tikrasis darbas prasidėjo visai ne po 3 metų, o tada, kada gimė mūsų dukra.

Abu pavargom, nemiegam ir kartais esam tokia išsekę, kad nei pusryčiai kartu, nei „minkšti rankšluosčiai“ nebesvarbūs, o svarbiausia, kad būtume vienas už kitą ir kažkaip pragyventume dieną.

Mes žinom tą jausmą, kai lieki vienas prieš visą pasaulį, bet žinai, mes dviese ir visada buvom dviese.

Olia Gotli nuotr. /Ievos Zasimauskaitės dukrai Prijai – vieneri
Olia Gotli nuotr. /Ievos Zasimauskaitės dukrai Prijai – vieneri

To mums ir linkiu.. visada prisiminti, kad esam dviese. Kad galime viską praeiti ir kad viskas baigiasi, bet nesibaigiam mes ir mūsų draugystė.

Linkiu neprarasti šito jausmo ir per gyvenimą eiti kartu, bet mokantis išgirsti, pasakyti, atsiprašyti, pasijuokti ir tiesiog gyventi šį gyvenimą pilna koja ir dar.. su Dievuliu. Myliu“,– šeštadienį rašė Ieva.

Primename, kad su vaišnavų vienuoliu Simu Grabausku Ieva susituokė 2021 m. birželio 21-ąją. Privačios vestuvės įvyko Elektrėnų savivaldybės civilinės metrikacijos skyriuje.

2023-ųjų pabaigoje žurnalui „Žmonės“ duotame interviu Ieva Zasimauskaitė atskleidė savo ir Simo pažinties istoriją.

„Jis prieš aštuonerius metus filmavo mano su Mariumi (krepšinio treneris Marius Kiltinavičius – red. past.) vestuves! Tikrai senokai esame pažįstami, buvome labai geri draugai. Tačiau anksčiau niekada vienas kitam nejautėme romantiškų jausmų – nebūčiau pagalvojusi, kad su tuo žmogumi susituoksiu, turėsiu vaikų! Bet ir šioje mūsų istorijoje labai tinka posakis „Niekada nesakyk „niekada“...“ – pasakojo Ieva.

2023-iaisiais I.Zasimauskaitei ir S.Grabauskui gimė dukra Prija.

„Labas, dukryte.

2023.06.14 gražiausia gyvenimo diena amžinai“, – tuomet instagrame rašė Ieva.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Išmanūs transporto infrastruktūros sprendimai – naujasis pažangos etapas pasitelkiant 5G
Reklama
Liepos 3 d. šeimos su vaikais PLC „Mega“ pramogaus nemokamai
Reklama
Naujos programėlės „Joiner App“ vartotojai atskleidė, kaip pasikeitė jų gyvenimai
Užsisakykite
15min naujienlaiškius